Fenerbahçe Manisa’da 4’te 4

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz hafta lider Trabzonspor karşısında gösterdiği performans üzerine, zor Manisa deplasmanından çıkıp çıkamayacağını sadece Fenerbahçe taraftarı değil, ligin tepesine göz koyan herkes merak ediyordu.

Futbol tanrılarıyla başlayan ilk yarıyı, ardı ardına kornerlerle karambol arasan bile zayıf oynayaraktan kapatıyorsun. Gökhan Gönül gibi ateşleyici bir gücün olmadan ikinci yarının başında geri de düşüyorsun. Ama direk mirek dinlemeden kalkıp maçı 1-3’e getirmeyi başarıyorsun. Alex ve Topuz sahanın en iyileriydi. Niang yine atmaya başladı. Semih orta şekerli ama iki golde o var. Lugano ligin ikinci yarısı için savaş boyalarını sürmüş. Dia’ya da Fenerbahçe formasıyla attığı ilk golü hayırlı olsun, devamı gelsin…

Kontratını iki sene daha uzatan Alex yüzünden Fenerbahçe orta sahasının direnç problemi, koşma problemi , yardımlaşma problemi fasa fisolarını sevgili spor yazarlarımız önümüzdeki günlerde yıllarda mutlaka kazımaya devam edeceklerdir. Ama arada da bu gibi maçların kasedini açıp bir baksınlar. Komik olmasınlar.

Sağlam mücadele ile Manisa’dan çıkmak umut veriyor. Haftaya Saraçoğlu’nda Kayseri ve sonrasında İnönü’de Beşiktaş virajından 4 puan daha çıkartırsak, ligin ısısı fena artar.

“Fenerbahçe Manisa’da 4’te 4” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.