Geriye kalan disiplin

Devre arasında itirazdan sarı kart. İkinci yarının başında dalarak sarı kart. Galatasaray kaptanı. Örnek kişilik. Aman kadro dışı filan kalmasın.

Teknoloji bile sende kilitleniyor. Düşün.

“Geriye kalan disiplin” için 8 yorum

  1. şu ayhanın galatasaraydan defolup gittiğini dünya gözüyle görsek gözümüz açık gitmeyiz heralde … şöyle bulgaristan 3. ligi falan yakışır ayhana, hem askerlikten de yırtarsın !

  2. Açık açık takımı sattığı Galatasarayı satığı söylenen insanların bu takımda hala oynarken Ayhan gidip hakeme tükürse kabulumdür.Ben bunlara hepimizin çanak tutuğunu düşünüyorum futbolcular istemiyor diye gönderilen hocalar.Türk futbolcular anlaşamıyor diye gönderilen yabancı oyuncular.Yabancı oyuncuların aldığı paraya kafayı takıp bundan şikayet edenler.Takımı kendi malı zaneden efsane futbolcular,yönetici ve başkan.Ve daha niceleri…

  3. Ayhan’ı sevmiyorum ama o ilk sarı kartta itiraz sebebi,
    faul yapmadığı halde faul vermişti hakem. zaten ofsayt olan golüde verdiler ya helal olsun hakemlere.
    hemen bir iki dakika sonrada ayhanın pozisyon oldu. faul verdi faul olmayan pozisyona.

  4. @mustafa bandırma; hakem ne kadar rezil olursa olsun bugüne kadar itirazla hangi karar değişmiş ki? ayhan her maç top oynamaktan çok hakemle konuşuyor. bıktım artık. stokta küfür bırakmadı adamlar.

  5. @arassimo; iletişim kısmına yazarsanız benim mailime düşer. yine de yorum yaparken vermiş olduğunuz mail adresine mail atıyorum.

  6. Hagi: bize maalesef çabuk kart gösteriliyor(!)
    El insaf derler, bu kadar demirbaş bi adamın itirazdan 3 sarı kart yemesi gerekiyordu bugün. Fazla bile kaldı.
    Her maçtan sonra aynını söylüyorum; sıvayamıyoruz bile. O kadar negatif olay görüyoruz ki dahası olsa şaşırmayız.

Yorumlar kapatıldı.