Çok akıllı herifsin sen

2-3 hafta herkesin 3-4 forveti var ben de bir tek Benzema var diye söylenip durdun. Yönetime mesaj olsun diye o tek olan Benzema’yı bile yedek bırakıp “9” numarasız sahaya çıktın. Kaka basına konuşup, Benzema’dan beklentimiz daha fazla deyince ona hak verip gazı doruğa ulaştırdın. Ve bugün kimsenin beklemediği bir anda, Kaka ile Benzema’nın arası nanedir diye düşünülürken Mesut’u kesip Benzema’nın arkasında Kaka’yla maça başladın.

Sen dolmuşa gelen Benzema’yı kazandın. Benzema da sana maçı kazandırdı. Casillas’ın da hakkını yememek şartıyla…

Real Madrid:1 Mallorca:0 (Gol Dk.61 Benzema)

“Çok akıllı herifsin sen” için 10 yorum

  1. Neye takıldın abi burada sen ? Onu anlayamadım. Real SF’siz oynayamıyor. Ronaldo’yu uca koyunca adamdan verim sağlayamıyorsun. Herifin isteyerek Benzema’yı oynattığını düşünmüyorum. Mecbur kaldı, çünkü dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri olan Ronaldo bile oynayamadı orada. Benzema’dan memnun olduğunu düşünmüyorum. Kaka’nın ise artık ciddi anlamda form tutması lazım. Bu sebeple ilk 11’lere yavaş yavaş başlaması gerekiyordu. Hatta geç bile kalındı.

    Ben bir olay görmedim, he maçı da izleyemedim tabi ama öncesinde kadroyu falan incelemiştim 🙂

  2. @selocan; birşeye takılmadım ki hakkını verdim jose’nin… büyük hoca akıllı adam. kazandı benzema’yı bundan sonra izleyelim her maç atar attırır…

  3. Benzema’nınki öyle bir parlamaydı. Ben de devamının geleceğini sanmıyorum. Ve Real’le Benzema arasında, geçen seneki GS-Nonda ilişkisine benzer bir durum görüyorum. Nasıl Nonda, geçen seneki GS ortalamasının altında kalıyorduysa; bu sene de Benzema, Real’in ortalamasının çok altında kalıyor.

  4. Joseyi bilmem de Samiyene rovaşata ile nokta koyduktan sonra TTArenada da ilk golu Servet atinca aklıma direk sen geldin.Servet sevgin malum! bunla ilgili yazi bile bekledim senden ama şimdilik yok gibi…

  5. ispanya liginde savunmalar o kadar yumuşak ki, real madrid ceza sahası içinde al gülüm ve gülüm paslaşıyor. mallorca savunması sadece adamların önünde duruyorlar. ne bir hamle ne bir şey. sadece aportta bir bekleyiş. tamam çift dal, penaltı yap demiyorum ama, insan rakibin ayağındaki topa hiç bir hamle yapmaz mı ya?

  6. @GutierrezHernandez; tt arena’da ilk golü rijkaard yedi işte fazla bişey yazmaya gerek yok…

  7. öyle senaryo kurmuşşunuz ki çok alakasız. Bir ana cümleniz var (Mou çok zeki) onu söylemek için çevir babam çevir yapmışşınız. Hiç zeki değil!!!!

Yorumlar kapatıldı.