Olmuş…

14 senelik bu çile bitti artık bu sene. Arena’da ilk santra ve ilk 3’lü. Akustik mükemmel ancak ilk maçın heyecanıyla normal olarak tezahüratlarda organize olamama. Ufo görmüş masum köylü misali ben de dahil boş boş stadı inceleyen Galatasaray taraftarı ve bunun sonucunda maç içinde uzun süren sessizlikler.

Aşılacak bunlar her geçen gün. Rakip takımlar için buradan puan çıkarmak çok zor olacak. Hakeme ciddi baskı kurulabilecek. Ajax maçı gazozuna olduğu için bunları TV başından anlamak pek mümkün olmamıştır diye düşünüyorum. Haftaya Sivas maçı asıl sınav. Onun ardından bunları konuşmak daha doğru olur.

Ulaşımda da hiç bir problem yok. Özellikle metro ile gidiş çok rahattı. Dönüş yine metro ile biraz beklemeli ama sıkıntısız.

Takım mı? Şimdilik mekan da oynatmıyo’…

“Olmuş…” için 15 yorum

  1. vay olaya siyaset karışmış.eh ben de düzenli bir takipçi olarak Şahsi görüşlerimi paylaşayım
    Diyorlar ki bizim paramızla yapıldı bilmem ne.Yav arkadaş boğaz köprüsü açıldığında atatürk barajı yapıldığında açılışta kimse başbakanlara dememiştir heralde çekil lan kenara ne kesiyorsun kurdelayı burayı benim aramla yaptın :))) bu mantık yanlış ve yaygın

    Eğer ali samiyenle ilgili bir yolsuzluk var sa ki ben öyle bir bilgiye sahip değilim,süleyman sebayla beraber T.C. NİN en iyi ve dürüst başkanlarından özhan canaydın bu projenin en büyük destekçilerinden di.STADYUM gibi bir yatırımı hem ali sami yen i vermeyelim hem de bize bu şaheseri yapsınlar demek gibi bir şark kurnazlığına herhalde hiç bir insan girmeyecektir! dünyada böyle bir örnek yok.en azından türkiyede hiç yok.
    Demekki adamı sevsende sevmesen de gs camiasına iyi bir iş iyi bir icraat yapmış.
    ben kamuoyundaki yorumları genel olarak vefasız ve ön yargılı buluyorum. ama farkıında olmadıkları birşey var RTE ı onların kini büyütüyor.seçime 5 ay kala kimsede bir heyecan olmaması da bundan sanırım.çünkü galip belli….

    Bu arada hayırlı olsun Koray enfes bir stadınız oldu.

  2. @Erim; söylenecek çok şey var o konu hakkında ama o topa girmek istemiyorum futbol blogunda… hafta sonu rakımızı koyar tıksırana kadap içip ucube olur tartışırız enine boyuna.

  3. Demek bu macta Harbi Galatasaray taraftari gitmis.

    En son Beypazari macinda yonetimin yalakasi SERVET CETIN diye bagiran topluluk gitmemis.

    Demekki yonetim yanlis kisilere davetiye yollamis.
    :)))))

  4. @pennyilkay biz yaptık hocam istersen o bizi GS taraftarı olarak algıla ister FB BJK bu stadı onlar yapmadı bizim paralarımızla yani vergilermizle yapıldı bu bizin için FB de var BJK li de ama kimse çıkıpta bu stadı başbakan yaptı devlet yaptı diyemez sen hem gidicem benim vergimle stada başlıcan sonrada birden durdurucan bide ali samiyen arazisindeki rant ve paradan vaz geçicen yermiyiz yemeyiz şimdi asıl olay başlıyor asıl kovanması gerekn kısım unutuluyor çok ayrı yerlere bakılıyor şimdi başlıcak rant kavgalar bekleyin yeni bir polat otelde gelebilir ali samiyen arazisine boş çıkmaz bu işler

  5. Ben stadda izleyemedim d smartta yoktu maçıda internetten izledim.Toki başkanı ne dedi ? aydınlatırsa biri çok sevinicem. Bir de yuhlamak ta alkışlamakta demokratik haktır. Özür dilemek nedendir? Hibe değil bu stad? Başbakan cebinden de yaptırmadı..E inşaatında da çalışmadığına göre neden alkışlanmalı?Futboldan çok uzaklaşma istemiyorum ancak biri aydınlatırsa çok sevinicem.

  6. Metro ile stada gidiş de büyük güvenlik problemleri yaşayabiliriz. Galatasaray Fener veya Beşiktaş maçında metronun güvenliğini nasıl sağlayacaklar?

    Asıl metro operatörü “Lütfen metroyu sallamayın” diye anons yaptı, heralde böyle bi anonsu başka bi yerde bi daha duyamayız:)

  7. Futbolu sporu politikaya alet edip, spor statdyumunda , secim meydanlarinda konur gibi konusrsan Galatasaray taraftari sana boyle cevap veriri

    Orasi STADYUM ve SECIM MEYDANI degil

    Yanlis yerde YALAKALIK yapip yanlis adamlara Nankor diyorlar

    BOyle Galatasaray Baskanida olmaz olsun.

    @KAAN7GS7 haklisin arkadasim

  8. galiba stadın bir kısmı açılmamış ama yinede güzel birileri farkına varsa iyi olucak stad bizim biz yaptık onlar değil daha fazla yazmıyım sen muhtemelen bişiler yazarsın olaylar hakkında

  9. @kaan 7gs7 stad sizin tamam da siz mi yaptınız ??… hayırlı olsun boyle yapıların dahada artması dılegıyle..

  10. Ben sadece şunu söyliyim toki bu kadar kısa sürede ve birden bire başbakanın talimat vermesi ile stadı yaptı.Buna rağmen hala bu stadın yapılmasının zarar olduğu düşünen varsa az biraz beklesin ali samiyen satılca fiyatına bu stadan 2 tane yapılıcağını anlıcasınız ayrına bu stadın yapılma yerine bakarsanır stadın etrafında başka bir oluşum ve yaşam alanı oluşucağı belli peki bu yaşan alanının en çabuk oluşturucak şey ne bu stad.Eee stadı ben yaptım diyenler yapmasalardı zaten biri sana o stadı yaptırırdı merak etme diyorum.Spora siyaset karışmasın istiyorsak oraya miting yapılmak için hazırlanmış bir kürsüde kurulmasın istemeliyiz.

    Benim tek anladığım eğer GS başkanı hala istifa etmediyse bu bize anlatılan GS büyüklerinin yalan ve GS nin bu ülke içinde hiç bir deyeri olmadığını gösterir böyle devam…

  11. Abi, cildiricam hakikaten. Biz stada gittigimizde aynen dedigin gibi ufo gormus koylu gibiydik; “burasi bizim mi” diye.
    Toki baskani cikana kadarda RTE bile Adnan polat kadar yuhalanmadi, hatta benim gibi asiri heyecanlilar Toki baskani “sevgili galatasaray taraftari” gibi bir seyle girince alkisladi bile ama daha ilk cumleden amacini belli etti, belki de zekasi yetmedi.
    Sanirim o kadar alisiklar ki dedikleri herseyi “heyyo” “olley” diyen toplulukjlara hitap etmeye, karsisindaki insanlarin taraftari oldugu klube hakaret edince tepki gormeyecegini falan sandi sanirim. Bu kadar aptal olduklarina inanmak ta istemiyor insan.

    Ama en vahimi, tum ulkeyi kaplayan korkuyu ve yalakalik furyasini gormek oldu benim icin. Bir kisi bile cikip toki baskaninin konusmasi yuzunden oldu diyemedi. Butun TV deki programlarda “buyuk ayip” tarzi basliklarla verildi.
    Basinimizin bittigini zaten biliyordum, ama bu kadar zombi lestigini bilmiyordum. Ulkem adina cok uzgunum.
    Kuyrugunu dibine kadar bacaklarinin arasina sikistirmis bir baskana sahip olmaktan ise artik utaniyorum.
    bu kadar guzel bir gunun arkasindan boyle hissetmek cok uzuyor insani…

  12. Bu Protesto stadın yapılışından bitişine kadar sınırsız RTE yalakalığı yüzünden oldu. Her mikforon uzatılan adam sayın başbakanımız aşağı sayın başbakanımız yukarı deyip durdular tabi açılış zamanı bu durum doruklara çıktı. Hayır yani başbakan olmasaydı bir çivi çakılamazdı diyenlere şunu sormak isterdim sayın başbakanınız o stadı babasının hayrınamı yaptırdı.
    Onu geçtim A.Polat sanırım polisçiliğe soyunmuşda bizim haberimiz yok. “şuçlular cezalandırılacaktır” ben kendisini kulüp başkanı sanıyordum emniyet müdürü değil. Yalakalık yaptığı sayın başkanı her meydanda çıkıp demokrasi deyip durduğu için insanlarda doğal olarak demokratik hakkını kullanıyor. Ne sanıyor kendini nerde yaşıyorki bu cümleyi sarf edebiliyor.

Yorumlar kapatıldı.