Almeria 1-1 Real Madrid&Barcelona 4-1 Malaga

Barcelona mı? Artık ne yazacağız ki? Maç başlıyor televizyonu 2-3 dakika geç açsan gol kaçırıyorsun. Yalnız bugün sıkıntı vardı atlamayalım. İlk yarı iyi güzel 3-0 ama ikinci yarıda Malaga gol filan attı olmadı. Messi bırak hat trick’i gol atamadı. Alışık değiliz. Guardiola hafta içi kenara çeksin bi’ çocukları…

Ligin ilk yarısı – 19 maç 17 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet – 52 puan

Real Madrid mi? Van Nistelrooy’u geri getirin de kritik goller atıp sizi kurtarsın. Ligde biraz çekişme olsun. Yoksa bu puan farkı açılır tadı kaçar. Jose de maç sonrası yine hakeme sallamış. Bir kere de bir puan kaybını hakeme bağlama be arkadaş. Gününüzde değildiniz bugün işte. Yoksa hakem Almeria forması giyse bile 4-5 atarsınız. 8 olmaz kusura bakmayın.

Ligin ilk yarısı – 19 maç 15 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet – 48 puan

“Almeria 1-1 Real Madrid&Barcelona 4-1 Malaga” için 18 yorum

  1. Real’im gününde değildi ama hakem de harbi kötüydü be, alışık değiliz böyle hakemlere=)

    Bi’ forvet lazım, bu kesin. Ronaldo başgaan en uçta olmuyo’.

    Bu arada; belki küçük ama benim takıntılı olduğum durumlardan biri: yanlız değil yalnız =)

  2. Madrid 2 puanlık farkı nasıl kapatacak derken fark 4 oldu 🙂
    Allah kolaylık versin ne diyelim.
    Yürüyedur Barça.

  3. Foto seçimlerin de pek manidar 🙂 Siz puan farkını 1 olarak sayın. Cesc’e katılıyorum Ronaldo’yu uca koyarak adamı bitiriyorsun Jose, yapma bunu. Kaka’yı oynatma sevdası veya Benzema’nın formsuzluğu buna zorluyor fakat olmuyor. Diğer türlü illa kazanıyoruz. Bana Almeida’yı getirin, Benzema’yı da Beşiktaş’a önerin bir zahmet 🙂 Şaka bir yana Tevez, ah Tevez…

  4. Bakalım dur, hep erken konuşuyorsunuz ama siz. Yukarıda da yazdığı gibi it’s the football, that’s the football. Bir de Jose’yi hala küçümsüyorsunuz. Neyse bir ders daha versin de, artık siz de anlayın. Ama işte sorun dersi verse bile yetmiyor. Saçma sapan bir takım yüzünden puan farkı 4’e çıktı.

  5. Beni öyle karışık hesaplarla uğraştırma, iki takım da full gitsin. Bernabeu’dan çıkamayacağınıza göre fark 1. Atletico iç sahada da terstir. Bir de Espanyol bir kıyak çeker. Mis 🙂 Jose bu, iç sahada bırakmaz maçı.

  6. İlk yarı 5 yememeyi mi, İkinci yarı 1 atıp şampiyon olmayı mı tercih edersin dersen ben mevcut durumda 2.’yi seçerim. O maç geldiği zaman kimse ilk maçı düşünmeyecek. 5-0’da takılmayın bu kadar. Ne jose aynı jose olacak, ne Real aynı Real olacak.

    He Barcelona’dan iyi mi olacak kazanınca hayır. Ancak adamların 30 senede geliştirdiği futbolu ve bu muhteşem jenerasyonu Jose 1 yılda nasıl yaratsın. O sebeple zaten mevcut durumda dedim. Hele bir gelsin 2. maç, sonra konuşuruz. Jose daha önce yaptı, yine yapar.

  7. Eyv tabi ki 🙂 Ben ilk maçta da gelecektim de, iyi ki gelmemişim. 30. dakikada mekanı terk ederdim muhtemelen. Beckham formamı alıp gelirim, size biraz daha sempatik görünmek için 🙂

  8. @selocan; ilk maçta real’li arkadaşlarımızın üzerine çok gitmedik. 90 dakika dayandılar. bir ara tavla var mı filan diye sordular o kadar:) bekliyorum:)

  9. @selocan; bu muhabbeti en çok senle yapmayı seviyorum:) puan farkı 1 mi? atletico deplasmanını 3 puanla atlattık unuttun heralde:)

  10. @Selocan “Ne jose aynı jose olacak, ne real aynı real olacak” demişsin, iyi, hoş, güzel ama unuttuğun bir şey var.. 2. maç geldiğinde “barça aynı barça” olacak ne yazık ki, üzgünüm… =))

  11. Koskoca Real benzema’ya kaldıysa bu sezon geçmez.Bi kaç post önce ki mesajında dediğin gibi Van Nistelrooy gelse sıkıştığı yerde ayağını sokuverse hiç fena olmaz:) Tıpkı bu hafta schalke deplasmanında yaptığı gibi.

  12. @Koko İstanbul’da olsam ben de gelicem ama=)

    @Selocan Aga ben de senin kadar güveniyorum Real’e ve Jose’ye ama Barcelona’ya güvenmiyorum. 😀

Yorumlar kapatıldı.