Duruş

Ne gol attı ama değil mi? Rövaşata ile oyunu çevirdi. Kendisine inanıldı mı Ibrahimovic mübarek. Forvet transferine gerek yok. Mesajı verdi Servet reis. 2 maç önce satıyordu diye ıslıklanıyordu dün kral oldu. Helal olsun ıslıktan alkışa dönenlere. Attığı gole çılgınlar gibi sevinenlere, “Serveeeettt!” diye boğazını yırtanlara…

Bir daha kimseyi yuhalayıp ıslıklamayın 2 gün sonra dönüyorsunuz. Bir duruşunuz olsun bari.

Kazım’ı aldı diye yönetime demediğini bırakmayanlar dün onu da alkışladı ki bence destek olunmalıdır doğru.

Peki ya onun transferine onay verip de tüm tepkileri göze alan o başkan? Veda gecesinde bile Galatasaray adabına yakışmayacak şekilde ıslıkladığınız o başkan? Hataları yok mu elbet var ama ıslıklamayın arkadaş. 2 gün sonra yeni stadda takım iyi gider, yıldız transferi olur, alkışlamak zorunda kalıp büyük başkan el salla dersiniz. Duruşunuz bozulur.

“Duruş” için 8 yorum

  1. @KoKo B Koray transferlerde son durum nedir? Dün Culio’yu çok beğendim.. Kazım da hareket getirdi.. Pembe gözlük edebiyatı yapmak istemiyorum ama orta 3’lümüzü Barış, Ayhan ve Sarp’ın oynamayacağı şekle getirirsek takım iş yapmaya başlar gibi..

  2. Bu tur anlam karmasalari futbol varoldugu muddetce olacaktir..

    Gelelim dun olanlara;

    Servet, zamaninda yapmis oldugu aciklamalarla kesinlikle bir karakter bozuklugu gostermistir. Futbol oyle bir oyun ki, onu her zaman alkislayanlar cikacaktir ama bu aslolan gercegi hicbir zaman degistirmeyecektir. Yine bir gun, bu soylediklerinin karsiligini elbet alacaktir. Karsilik derken yanlis anlasilmasin, futbol ya bu iste hayat gibi, rezil de olursun vezir de..

    Kazim’a gelince, onun da bir icsel karmasada oldugu her halinden belli.. He bazisi der “ben adamin topuna bakarim gerisi beni ilgilendirmez”, eyvallah.. Ama yine gun gelir devran doner, ortalik karisir, o zaman ne olur?

    Servet ve Kazim’in taraftarla olan iliskisi kesinlikle saglikli bir iliski degildir. Her yonuyle carpiktir. Bir gun oyle bir gun boyle, insanoglunu zedeler..Misal, soguktan sicaga ani gecislerde insan vucudu buzusur, yipranir..

  3. Servet gol attıktan sonra Kapalı Sol’da çıktık S…. ol git Servet diye bağardık, kavga çıktı. Herkesi bir kefeye koymayalım o tribünde. Bir grup layik görmüyor, bir grup Galatasaray futbolcusuna küfür edilmez diyor. Tam sayfa Kazım bildirisi yayınlayanlar Hasan Şaş’ım melodisiyle Kazım bestesi söyledir, o duruşa şapka çıkarmak lazım.
    Ayrıca başkanını ıslıklayan da, servet’e sövende, kazım’a sövende aynı ekip !

  4. Kazımın futboluna dicek yok zamanında yaşadıklarından ve fenerden gelmiş olması tepki.onada değil aslında başkana tepki.ama galatasaray taraftarı bilir ne yapıcağını.kimse dert etmesin.

  5. @gul; “galatasaray taraftarı bilir ne yapıcağını.kimse dert etmesin.” oh çok rahatladım sağolasın

  6. hürrüyet gazetesinde kazım ile ilgili bir haber vardı.kazımın daha önce fener formasını öptüğünü gösteren resmi bulmuşlar yayınlamışlar.bizim yönetimde face’de bunu haber yapmış “Amacın ne hürriyet” haberini face’de yayınlamışlar.sonrasın altdaki yorumları okudum ve dedimki az bile ya az bile inşallah bank asya’ya düşeriz rezil rüsva oluruz ki millet akıllansın.hürriyet şerefsizlik yapmış olabilir orası ayrı ama sırf hürriyet bu haberi yaptı diye kazımı sahiplenilmez bukalemun gibi davranılmaz.düne kadar küfür edilmiyormuydu kazım neden alındı diye şimdi ne oldu ? başarılı olur olmaz orasıda ayrı bir mevzu ama çok kötü bir halde taraftarlar halimize üzülüyorum.kendisini pek sevmem fakat aziz nesin zamanındaki yaşıtlarına söylediği söz ne kadar doğru ise;fazıl sayı’ın günümüz insanına söylediği sözde bir o kadar doğru(.y……k)

  7. kazım transferinin ardından tam sayfa bildiri yayınlayanlar dün yine tükürdügünü yalamak zorunda kaldılar. kazımdan zerre-i misal kadar haz etmem ama Allah bu çocuga öyle bir şans vermiş ki, Ali Sami Yen kapanırken kendini alkışlatır bir hafta önce sövenlere ve tarihe geçer…

Yorumlar kapatıldı.