Cassano Milan’da?

Tutto Mercato ve Sky Sports 24’ün iddialarına göre Sampdoria başkanı Riccardo Garrone ile tartıştığı için yaklaşık 1 ay önce kadro dışı bırakılan Cassano Milan ile anlaştı.

Dün akşam Galliani ile baş başa yemek yediği iddia edilen Cassano senelik 3.5 milyon euroya 2014 yılına kadar Milan forması giyecek. Kontratı Haziran ayında bitecek olan Cassano için Sampdoria’ya 5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

İddianın doğruluk payı yarın öbür gün kesinlik kazanır. Eğer gerçekleşirse sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Inzaghi’nin yerine iyi bir alternatif. Sorunlu filan ama Serie A’yı iyi tanıyan ve iş yapabilecek bir isim. Zaman zaman Ibra ile beraber sıkışan maçların kilidini de açabilir.

Bu arada Ocak ayında takımdan ayrılması gündemde olan Ronaldinho için Palmeiras’ın devrede olduğu söyleniyor. Cassano’nun gelişi bu ihtimali oldukça kuvvetlendirir.

“Cassano Milan’da?” için 4 yorum

  1. Ne Palmeiras’ı KoKo ? Kesin Galatasaray veya Fenerbahçe’ye gelir (!) Ronaldinho. Bizim Fotomaçla Fotospor’a gene malzeme çıktı…

  2. gecen senekı Fm de milana kimi aldıysam ( ibrahimovic haric) aynen aldı bu sene milan.. ( robinho boateng amelia cassano ) eger alırlarsa bu herifide olaya gel 5 te dört olcak 🙂 ibosuz kadrom lig 2.si olmustu :))

  3. ben allegriye acımaya başladım takım hem yaşlı hemde egoları max.olan futbolcular sayısı artıyor

  4. bende sezon başında del neri, cassano’yu istiyor devre arasında juventus’da diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. bi yere gidicek ama o kesin. gitsin de izleyelim.

Yorumlar kapatıldı.