Ayıptır

Cristiano Ronaldo’nun dün Zaragoza maçında attığı frikik golünde top 105 km’ye ulaşmış. Topun hızı Usain Bolt ve bir taşıttan hızlı, çitadan az yavaşmış. Kendisi de kariyerinin en iyi gollerinden biri olduğunu düşünüyormuş. İyi güzel maganda bu vuruşları hakkaten iyi yapıyor top bir garip gidiyor da insan bir de karşısındakini düşünür.

Zaragoza’nın kalecisi bizim Neo Franco. Geçen sezon Selçuk Şahin’in tıngır mıngır şutunu içeri alıp Türkiye kariyerini bitiren adama yapılır mı lan bu!? Ayıptır.

“Ayıptır” için 5 yorum

  1. Cristiano Ronaldo tamamlanmış bir üründür ! Alex Ferguson ve Premier Liginin çıkardığı bu ürün bir standarttır ve Dünya’nın neresinde oynarsa oynasın bu standardı sahaya yansıtır.

  2. Barcelona maçlarında ve Portekiz’in uluslararası turnuvalarında da bu standartı sahaya sürerse sevinirim o zaman.

  3. portekiz-ispanya maçını örneklemem yeterli olurmu ? bu örneğin içine barçayıda koyabilirsiniz ispanya barça nın bir üst versiyonudur çünkü.

  4. Ben de oynadığı El Clasicoları, Avrupa Şampiyonasını ve Dünya Kupasını örnekleyeyim. Hazırlık karşılaşması değil hem de onlar. Ronaldo çok büyük topçu ona bir lafım yok. 2 kişiden biri işte şuan yeryüzünde. Ancak senin standart tanımına her zaman uymuyor. Hele ki en çok uyması gerektiği maçlarda sahada “uyuyor”. O olmuyor işte.

    Bir tane İspanya hazırlık maçı keşke örnek olabilseydi, ancak benim söylediğimi destekleyen 2 büyük turnuva ve El Clasicolar yaşadı. Tek başına kazandırdığı İngiltere Lig şampiyonluğunu ve ŞL şampiyonluğunu hatırlaması lazım artık.

Yorumlar kapatıldı.