Elveda Galatasaray

Ah be Sami Yen’im ne destanlar yazdık, kimleri devirdik, ne kupalar kaldırdık, neler yaşadık seninle… Yazık ki sana vedayı bu ruhsuzlar ordusu yapıyor… İşin fenası yeni bir tarihe sayfayı da bunlar açacak.

Baştan sona rezil bir film.

Sırf bu maç değil Galatasaray’da olup bitenle alakalı söylenecek, yazacak çok şey var aslında ama Ali Sami Yen’in kemikleri sızlarken içinden gelmiyor insanın. Her geçen gün değerlerimizi kaybetmeye devam ediyoruz.

Elveda Sami Yen derken bu gidişle elveda Galatasaray olacak…

“Elveda Galatasaray” için 10 yorum

  1. Simdi bu arkadaslar halen istifa etmeyecek o yuhalanan Ayhanida takimda tutacaklar, Uc kagitci delikanli takimindan Servette. Acaba bir cozum var mi yoksa boyle devam mi?

  2. Üzüntü, kızgınlık şuan yaşadıklarımız gerçekten kötü günler, hiç unutmuyorum Fatih terimin 2. gelişinde kendi kendime fatih hoca gidesiye kadar hiç bir maçını izlemicem demiştim. izlemedim de, taraftarı şuan da çok fazla soğuttular. ama sadece bu. futbol benim için galatasaraydır, tek istediğim açık açık sölesinler bu sene hedefimiz sadece genç oyuncu denemek, takımı gençleştirmek, fln. bunu desinler yarın yine yanındayız gs nin. ama çok zor 🙁

  3. @Arif Emre Turan; Galatasaray’ı Galatasaray yapan değerleri her geçen gün kaybediyoruz üzüntüm ona…

  4. galatasaraya bank asya ligi diyen arkadaş senin takımının rengi belli ağzıma almıyorum o takımı önce tarihine haline daniel gülizar halinize bakın ondan sonra karşımıza geçip bizim takımımız hakkında yorumda bulunun.!

  5. İşletme mantığı ile baktığımız zaman ürünü kaliteleştiren; talep edenlerin mantığıdır, bakış açısıdır.
    Senin taraftar olarak algın böyle olursa yani talep edenlerin zekası dün akşamki gibi olursa ortaya çıkan Galatasaray ürünüde bundan farklı olmaz.
    Takımın da oynayan futbolcularına fazladan anlamlar yüklersen, onları Avrupa’daki futbolcularla mevkisel anlamda kıyaslama yapmazsan, takımını bu hallerde görmeyi baştan kabul etmiş olursun.
    Ülke futbol altyapısından yetişen futbolcu profilleri halı saha topçusundan farklı değil en azından elimizdeki veriler böyle, ancak; dün akşam gördüm ki ülke içinde ki taraftar profilleri de mahalle takımı taraftarlarından farklı değilmiş dün akşam bunu birkere daha anladım.

    Ali Sami Yen stadına veda gecesindeki olaylardan sorumlu “taraftar” grubunu kınıyorum…

  6. benim uzuntum futbol takımı kotu oynuyor diye degil. her takımın basına gelebilir bu tarz seyler. sonucta 14 sene lig sampiyonlugu kazanamadıgımız da oldu. ama hic olmazsa ali sami yen deki son lig macını kazansaydılar. 2-3 sene sonra yine sampiyonluga oynarız sampiyon da oluruz orası farketmez. hele bir dibe vuralım once. senelerdir ortalarda geziniyoruz. bir dibe vuralım da sonra cıkmasını biliriz.

  7. Kemal arkadaşım, sen futbol’un f sini sevmiyosun bence. Takımının renkleriyle küçücük bir kavanozdan bakıyorsun. Sen hiç kafa yorma bu işlere takımınla üzül sevin. Fanatik tahriklere kapılmazdımda nedense içim darlandı.Ayrıca Senin renginin takımı,lig şampiyonunun avrupada 6 yediği ligde oynuyor. Sen hala ağlanıcak halimize,kendi halimize espiriler yapıyosun. Galatasarayın şu hali türk futbolunun genel çerçevesini çiziyor.
    Benim görüşüm Galatarayın yenilmesi de değil. Hangi maç keyif veriyor size sorarım? (Ts hariç)

Yorumlar kapatıldı.