Real Madrid’de Milito sesleri

Geçen gün bahsetmiştik; Real 2 ay sahalardan uzak kalacak Higuain’nin yerine forvet arayışında. Almeida, Dzeko ve Adebayor derken dün Marca sürpriz ve oldukça mantıklı bir ismi ortaya attı. Diego Milito.

Tartışmasız Mourinho’nun Inter’inin en önemli parçalarından biriydi. Bernabeu’daki final dahil çok kritik goller attı. Bu sezon Rafa Benitez yönetimindeki Inter’de eski keyfi yok 32’lik Arjantin’linin. 13 maçta şans buldu, 3 gol atabildi. Hatta son Lazio maçında kadroda bile değildi.

Ocak ayında yama olarak yapılacak muhteşem bir transfer olur. Jose onu biliyor o Jose’nin ne istediğini biliyor. Çok pahalı da olmaz. Belli bir yaşı geçmiş zaten şans da bulamıyor. Maaş yükünden kurtulmak için bile Inter’den ok alınabilir.

“Real Madrid’de Milito sesleri” için bir yorum

  1. Yıllık ücreti karşılığında alınabiliyor yanılmıyorsam yaşı sebebiyle, Benzema da yollanırsa 1,5 senelik topçu olarak alınır. Epey de ucuz transfer olur. Bir de bu takımın 1. forveti Higuain ise genç forvetlerin önünün kapanması durumu da olabilir. Birkaç alt başlıkta Llorente gelsin demiştim de, şimdi düşünüyorum adama yazık olur.

    Milito net bir futbolcu değil bana göre, yani bir önceki senesine bakarak bir sonra ki senede muhteşem olması kesin olan bir futbolcu değil. Ancak Jose ile çalışması ve fiyatı, ayrıca Higuain iyileşince kulübede oturabilecek olması artıları. Benzema da yazık daha fazla harcanmadan bir İngiltere patlatsın. Ya da İnter’e de gidebilir aslında.

Yorumlar kapatıldı.