Fıtık

Barcelona maçı öncesi sakatlığı sebebiyle son anda kadrodan çıkartılan Real Madrid’li Higuain’e fıtık tehşisi konuldu. Arjantin’de yapılacak son kontrollerinden ardından ameliyat olması ve 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Higuain’nin yokluğunda bir türlü bekleneni veremeyen Benzema’ya kalmak istemeyen Real de transfer için kasayı açacak gibi gözüküyor. Mourinho’nun “ocak ayında transfer yapmayacağız, en önemli transferimiz sakatlıktan kurtulan Kaka olacak” demesine rağmen Higuain’nin sakatlığı beklenmeyen bir gelişme.

Real Madrid yarı resmi yayın organı Marca da hemen Higuain’nin yerine adayları belirlemiş. Favorileri Dzeko. Plaseler Hugo Almeida, Lukaku ve Adebayor. Manchester City’den ayrılacağını açıklayan Adebayor ve teklif gelse koşa koşa gelecek olan Almeida Real’de yetersiz kalır bana göre. Lukaku ise önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir isim ancak her kulvarda yarışırken direk 11 transferi için biraz riskli. Bu durumda Dzeko en uygunu gibi gözüküyor ancak Wolfsburg Real’i bonservis konusunda fena yolar. Ee alışıktır Florentino Perez başkana koymaz.

Yanlız bu Higuain sakatlığı Real için çok kötü oldu. Çok beğendiğim ve bana göre Real’in Ronaldo ile beraber en kilit ismiydi. Transfer gelene Benzema ve transferden sonra olası bir uyum sürecinde sıkıntı çekilebilir.

“Fıtık” için 3 yorum

  1. “fıtık kaynımda da var eveeeeet tıpkı kaynımda” 🙂 🙂
    geçmişler olsun…
    benim fiktim realin 3 tane transfere ihtiyacı var marcelo ve ramos bunlardan ikisi…

Yorumlar kapatıldı.