footbaLLove @ Blog Spor – 23 Kasım 2010

[flv width=”500″ height=”306″ image=”http://img.footballove.com/video/footbaLLove-BlogSpor-Skyturk-23Kasim2010.jpg”]http://img.footballove.com/video/footbaLLove-BlogSpor-Skyturk-23Kasim2010.f4v[/flv]

footbaLLove spor klübünün başkanı sayın 😉 Koko B, dün SkyTurk’te yayınlanan Blog Spor programının konuğuydu.

“footbaLLove @ Blog Spor – 23 Kasım 2010” için 10 yorum

  1. Hayırlı olsun devamı gelir inş (: alex hakkındaki “açık” görüşleriniz için teşekkür ederim bir fenerli olarak (:

  2. @korayb sabri’nin italya’ya transfer haberi ile ilgili konuşurken gülmemek için kendini tutuyo musun 🙂 sanki öyle bir ifade vardı suratında:)

  3. 🙂 🙂 🙂 arda konusunda söylediklerinizde samimi misiniz ? bunu çok ama çok merak ediyorum.hangi büyük takıma gideceği konusunda bana mantıklı bir tane cevap verir mi siniz ? oynadığı bölge belli oynayabildiği sistem belli 4 2 3 1 den başka hiçbir sistemde oynaması fiziki açıdan imkansız.yaptıkları bellidir çizgide top oynamaktan başka oyuna katkısı yoktur.kaldı ki avrupda19 yaşlarında keşfedilen yıldız futbolcular olurken biz hala keşfedilmesini bekliyoruz ardanın. 2008 de gidemeyen bir futbolcuyu hangi takım alır artık.büyük takımların hiçbirisi ileriye dönük orta saha opsiyonunu arda dan yana kullanmaz kullansaydı 2008 eurocup da kullanırdı hala transfer olacak diye bekleyin.valencia bile arda varken gitti topalı aldı yeniden kurulan bir takım olmasına rağmen.
    ne alex nede arda konusunda size hiç katılmıyorum.gerçi ne istediğiniz önemli vizyonunuz süper lig ise size o 2 oyuncu yeterde artar bile ama yok ben top 10 denilen takımlarında arasında olmak istiyorum cl kuraları çekildiği zaman 1. torbadan katılmak istiyorum diyorsanız ikisi de HALI SAHA TOPCUSUDUR başka da bir şey değildir.
    saygılar…

  4. sinan söylediklerine büyük oranda katılıyorum.

    arda’nın doğrudan o bahsi geçen top 10 takıma transfer olması mümkün değil artık. bu olacaksa bile, önce avrupa’da daha düşük profil bir takıma transferi ve orada da kendini kanıtlaması ile olabilir. ama sen arda için 10 küsur milyon euro istiyorsun, arda şampiyonlar liginde var mı? yok uefa’da var mı?yok dünya kupasında var mı? yok

    kusura bakmayın ama kimse ibb maçlarını izleyip de gelip ardaya 15 milyon euro vermez. evet, arda iyi futbolcu. ama vizyonu diğer türk abileri ve kardeşleri gibi sığ.

  5. top 10 olabilmek, cl kuralarinda 1. torbada olabilmek bir iki adamla cozulecek isler degil zaten sinan. sapla samani karistirmissin sanirim.

  6. nasıl olduğu konusunda inan en az senin kadar belki senden daha iyi biliyorumdur emin olabilirsin ama ortaya konulan futbolcu profiliniz bunlar olursa o iş imkansız olur oluyorda.tartışmak için yazmadım yazıyı yanlış anlamayın ama ortada bir gerçek var başta ntv spor olmak üzere toplumsal sorumluluğu olan her sportif ortam insanları yanlış yönlendirmemeli.
    rıdvan dilmen 1 sene önce arda için çok iyi şut mu çekiyor çok iyi orta mı yapıyor çok iyi kafa vuruşları mı var diye sorup bunlara hayır dedikten sonra ama çok iyi çalım atıyor dedikten sonra bizim yıldız adayımız demesi abesle iştigal bir durumdur bumudur yani bizim yıldızımız futbolun temel prensiplerinden yoksun birinden neler ümid ediyoruz. ben bir gs taraftarıyım bunuda belirteyim fakat artık birilerinin üzeine takım kurulmasından bıktımhele hele bu arda olunca işler çığrından iyice çıkıyor.bakın yakın zamanda sakatlığı geçicek ve tekrar kadroya girecek ve rijkard ın zamanında ne olduysa aynı şeyler yine olucak 4 2 3 1 oynamak zorunda kalıcaz ve alınan sonuçlar yine benzer olucak.
    milli takımda bile ön plana çıkartılması gereken oyuncu nuri şahin iken biz hala arda ne yaptı ne etti diyoruz.oyuncuları kıyas etmek lazım mevkisine göre nedir ne değildir yetiştirilen futbolcular oynatılan futbolcular beni avrupada finallere götürür mü diye bakmak lazım yoksa tc de 100 atsa ne olur atmasa ne olur.
    saygılar

  7. Canlı izledim ama röpörtajı verenin sen olduğunu bilmiyordum. 🙂 Tebrikler.

Yorumlar kapatıldı.