Sekiz

Eskiden ilk yarıda 4-5 oldu mu rakibe saygıdan dururdunuz ama bu sefer geçen seneki 2-2’lik beraberliğin intikamını aldınız galiba. Messi hat trick hero. Attığı 2. gol La Liga kariyerindeki 100. golü oldu. Eto’o, Cesar Rodriguez ve Kubala’dan sonra Barcelona formasıyla bu gurura ulaştı.  Diğer goller Bojan(2), Iniesta ve Pedro’dan. Bir de Almeria’dan kendi kalesine durumu var.

Hafta arası Şampiyonlar Liginde Panathinaikos mesaisi ardından ver elini El Clasico. El mi yaman bey mi yaman Camp Nou’da hodri meydan. Madridistalar da içerde Bilbao’yu 5’lemiş. Bir hat trick hero da Ronaldo…

link: http://www.youtube.com/watch?v=hifeVqT4hXk

“Sekiz” için 9 yorum

  1. @koko, bottega’da olucak mı el classico? olucaksa rezervasyon yaptırmak istiyorum madridista tarafından:)) cidden warmı bi organizasyon?

  2. Messi 3 gol 2 asist barcelona deplasmanda 8-0 fazla söze gerek yok ikisine de yakışır:) macı izlerken realli futbolcular ve mourinho nun yüz ifadesini tahmin ettiğimden sevincim daha da arttı haftaya yine tarihi bir skor olacak mı merak ve Ümit içerisindeyim ( bkz. Real Madrid – Barcelona yer: Santiago bernabeu tarih: 2 Mayıs 2009 skor: 6-2 😀 ) bu arada realin maclarını el classico haricinde izlemek prensiplerime aykırıdır bu yüzden merak ediyorum koko sence realin bu sene her macında mutlaka 1-2 penaltı kazanması garip değil mi ? Messi 13 gol 0 penaltı ronaldo 14 gol 4 penaltı

  3. El classico öncesi birbirlerine gözdağı verdiler resmen. hem barca vs real, hem messi vs ronaldo.

  4. @murat akyol; derbiye kalmış 1 hafta hiç acımam taraflı katalan blogu havasına bürünürüm:)

  5. Sahin_dr tam emin değilim ama şu yazdıklarının mantığıyla!! yarışacak kapasitede daha yorum görmedim sanırım:DŞu olağanüstü tespitlerinin üzerine bikaç şey sormak isterim.Senin bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ olarak Reali tutmanın ona ne gibi faydası yahut Barcaya ne gibi zararı var?Yada Azılı bir Barca taraftarı olarak beni neye dayanarak terör örgütü mensubu ilan edebiliyorsun?Ha şu uyduruk gözlemlerine dayalıysa gözlük takmanı yada boş keseden atmamanı rica edicem;)
    Ha senin düz mantıktan çıkardığım tespitimide yazmadan edemicem Reallilerin topuda Kraliyet yalakalılığından tutuyo.Yada
    Realin transferlerde harcadığı astronomik paralara güvenerek takım tutuyo bu mudur yani olay?

  6. benim real i tutmamın bir nedeni de türkiyedeki terör örgütünün sürekli katalanlara yanaşmaya çalışması barcelonayı davet etmesi(gelmez ya) filan oldu.türkler gibi milliyetçi bir toplumun ispanyadaki favorisinin barcelona olmasına şaşırıyorum(zira bir araştırmaya göre türkiyede beşiktaş taraftarı kadar barcelonalı varmış)

    ben de bu blogu çok seviyorum ve tek başıma da olsa REAL MADRİDLİYİM!!!
    Tek başıma da kalsam JOSE MOURİNHO sempatizanıyım!!!

  7. Sahin_dr’nin bahsettiği kadar ciddi bisey olucagını düsünmesemde, ozerk olmaya calısmaları tarafından benzetilebilir fakat nerde görülmüs katanlar bir örgütün madrid’de veya herhangi baska bir ispanyol sehrinde bombalama falan yaptıkları. bence sacmalamayıp futbolu bu konuya karıstırmayalım ben ki real madrid’den ömür boyu nefret etmis biri olarak mourinho’nun gelmesiyle bu sene real madrid’e biraz olsun sempati duymaya basladım. böyle sacma sapan fikirlerle futbolu bozmayalım mümkünse.

  8. e claudio lopez’li veron’lu lazio’yu tutuyoduk hepimiz bir zamanlar, cm’de fırtınalar estiriyoduk
    o zaman hepimiz çocuk yaşta faşist olduk desene

Yorumlar kapatıldı.