Orgasmou

Inter taraftarı fena hasret yapmış. Real’in başında Milan’la karşılaşmak için Milano’ya geri dönen Mourinho’yu pankartlarla karşılamışlar. Adamlar haklı. Mourinho önderliğinde yaşanan başarıların ardından şimdi Rafa Benitez’le can çekişiyorlar. Hasret iki katına çıkmıştır.

Bugünkü maça gelecek olursak; Real yine favori. Bernabeu’da da 2-0 kazanmışlardı ki skor çok daha farklı olabilirdi. Hafta sonu Hercules deplasmanında özellikle ikinci yarıda oynanan muhteşem oyun ve 3 golle alınan 3 puan var. Milan tarafı ise hafta sonu San Siro’da Juve’den darbe yedi. Aslında oyun olarak iyilerdi ama dünyayı kaçırıp 1-2 mağlup oldular. O maçta eksikliği çok hissedilen Ronaldinho bugün geri dönüyor. Gerçi düzelir düzelmez ne kadar etkili olur bilemem. Real’i şu aralar golleriyle taşıyan Ronaldo ise Real adına yine en büyük silah.

Milan’ın Juve’den sonra Real’den de darbe yemesi ve Mourinho’nun Milano’da yine gülmesi muhtemel sonuç. Tabii ekstra durumlar; Ronaldinho sihiri ya da Zlatan rahatsız bir gününde olmazsa.

Bu arada bir detay; Eğer Real Madrid bu maçta gol bulursa ki muhtemelen bulacak, bu gol kulübün Avrupa’daki 700. golü olacak.

Muhtemel 11’ler;

Milan: Abbiati, Zambrotta, Nesta, T.Silva, Antonini, Pirlo, Gattuso, Seedorf, Pato, Ronaldinho, Ibrahimovic

Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Mesut, Di Maria, Ronaldo, Higuain

“Orgasmou” için 2 yorum

Yorumlar kapatıldı.