Arkadaşın akıbetini merak ettim

Kopenhag’lı N’Doye hala yaşıyor.

Bu arada 1-1 berabere biten Copehagen-Barcelona maçından sonra iki takımın teknik adamları, Solbakken ve Guardiola neredeyse birbirine giriyormuş. Araya Busquets girmiş ikiliyi son anda ayırmış.

İkili arasındaki gerginlik Solbakken’nin maç öncesi yedek kaleci Pinto‘yu eleştirmesiyle başlamıştı zaten. Maç sonrası ne oldu? Kim kime laf attı? Bilmiyoruz ama illa ki vardır bir durum.

link: http://www.dailymotion.com/video/xfi0fv_guardiola-vs-solbakken_sport

“Arkadaşın akıbetini merak ettim” için 4 yorum

  1. bu arada solbakken demişken, oyunculuk yıllarında (2001 yılıymış, teyit ettim) kalp krizi geçirip futbolseverleri korkutmuşluğu vardı. norveç milli takımının fizikli ön liberolarından biriydi 1990’lar boyunca.

  2. Guardiola tepkisini,mac öncesinde Barca kalecisi Pinto’nun en az 5-6 mac ceza almasi gerektigini söyleyen Solbakkene kibarca iletti aslinda.”Bir Teknik Direktör olarak yaptigin yanlis,Uefa varken sana düsmez” tarzinda seyler dedi.Ama birazda skorun getirdigi havayla Solbakken yine showa kacti.Danimarka basinini takip eden biri olarak bunun ilk olmadigini söyleyebilirim.Bugünde cikip “o 5-6 maclik ceza sözlerim tamamiyle sakaydi” dedi..Solbakken’in müthis bi özgüveni var,ve psikolojik oyunlari seviyor,tipki Mourinho gibi.Guardiola’nin böyle seylere fazla takilmamasi lazim,aksi takdirde ligde Mourinho’nun gazabina ugrayabilir.Sonucta potekizli hoca bu oyunlarin ustasi.Ama diger yandan Guardiola’nin yedek kalecisini bile korumasi cok saygi duyulacak bi davranis aslinda..

  3. bence solbakken maç içinde ki uçan tekmeye kızgındı bayag da sert çıkısmıs. ama Erdem Kilic’ında söylediği gibi guardiola bana biraz pısırık geliyor. Mourinho yakıcak çırasını bu sezon.

Yorumlar kapatıldı.