Nerede Türk Hava Yolları?

Barcelona dün Kopenhag deplasmanına Braga kulübüne ait uçakla gitmiş. Organizasyondan memnun kalmayan ve başka bir kulübün uçağıyla uçmaktan rahatsız olan başkan Rosell olaya çok sinirlenmiş. Yanlız siniri de pek işe yaramamış aynen gittikleri gibi bu uçakla geri dönecekler.

Benim merak ettiğim biz Türk Hava Yolları Barcelona’ya sponsor diye gurur duyuyoruz. Anlaşma sonrası yapılan açıklamada da Barcelona’nın Avrupa Kupalarındaki deplasman maçlarına Türk Hava Yolları ile uçacağıydı. Ee nerede şimdi Türk Hava Yolları?

Bir bilen varsa bizi aydınlatsın. Hakkaten merak ettim.

“Nerede Türk Hava Yolları?” için 3 yorum

  1. Simdi soyle oluyor bildigim kadariyla. Uluslararasi havacilik kurallari geregi, bir ulkeye ait havayolu sirketi, ait oldugu ulkeye bagli bulunmayan iki nokta arasinda ucamiyor. Yani atiyorum THY ucagi Barcelona-Braga arasinda ucamiyor. Ancak Barcelona-Istanbul, Istanbul-Braga seklinde olabiliyor ki bu da sacma olur zaten. Barcelona’ nin THY ile ancak cok uzak sehirlere ucmasi mumkun. Mesela Kazan deplasmanina THY goturmustu cunku Barcelona-Istanbul, Istanbul-Kazan gibi bi aktarma uygulanmis, is kitabina uydurulmustu. Yazin Uzak Dogu turnesi filan yaparlarsa ona da THY goturur ama Istanbul aktarmasi yapilmadan takimi bir sehirden baska bi sehre tasimalari bildigim kadariyla mumkun degil.

  2. @Cagatay Caga; O kuralı ben de biliyorum hatta bu THY ile yapılan ilk uçuşta (nereye tam hatırlamıyorum) baya kriz olmuştu. Barcelona İstanbul’a inip uçakta bir kaç saat beklemişti. Daha sonra bu kriz çözüldü, iş kitabına uyduruldu Barcelona Avrupa deplasmanlarına hep THY ile uçacak denildi ama anlaşılan hala sıkıntı var.

  3. valla arkaşlar onu bilmemde türk hava yollarında şekil var icrat yok moduna doğru ilerliyorlar bu iş fena patlar eğerki barça sözleşmeyi iptal ederse ki böyle bir hakları var sanırım ozaman thy iiçin kötü bir başlangıç olur bu sponsorluk anlamında….

Yorumlar kapatıldı.