Bu pozisyon Spor Toto Süper Ligde olsa…

O hakemi ne yaparlar?

İlk pozisyon net penaltı ama hakem vermiyor. Yere düşen Nani topa eliyle dokunuyor. Kaleci Gomes oyunu yeniden başlatacak ama hakem ben oyunu durdurmadım ki diyor. Hata üstüne hata…

“Bu pozisyon Spor Toto Süper Ligde olsa…” için 5 yorum

  1. liverpool’da torres’in kuyt a attırdığı golün benzeri. hakem, kaleci topu eline alınca oyunu kesmiyor, ha oyuncular oyun durmuş gibi davranıyor ama hakem elle oynamayı görmeye de bilir, oyun devam ediyor, nani de golü atıyor. hakemin herhangi bir hatası yok bence.

  2. Sivas’in ilk ciktigi sene Sami Yen’de stoper ve o zamanki kaptan Hakki yan hakem ofsayt kaldirinca ceza sahasi icinde topu eline alinca penalti vermisti yanilmiyorsam Mustafa Culcu.

  3. @gabriel; o pozisyon biraz daha farklıydı aslında. hakem faulü vermişti. defans oyuncusu topu kullansın diye kaleciye topukla bıraktı ama hakem oyun başladı dedi. bence burada önce penaltı vermesi lazım vermiyorsan nani elle oynuyor diye tottenham lehine endirek vermesi lazım. ikisini de es geçiyor.

  4. @kokoB evet penaltıyı vermemesi ve devamındaki elle oynamayı de es geçmesi hata ama golün yenmesindeki hata kalecide. hakem pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyor ve elle oynamada da kaleci topu olduğu için devam ettiriyor, oyunu durdurmadığını hakem gösteriyor açık şekilde. düdüğü duymayan kaleci hakeme bakar, ortada düdük yok, düdük bekleğen kalecinin hakemi görmesi lazım. ki man u ortasaha oyuncu görüp koşuyor, nani de görüyor ve golü atıyor.

  5. @gabriel; ee zaten ben de penaltıyı vermemesi ve devamındaki elle oynamayı de es geçmesinden bahsediyorum:) hata orada… sonrası kaleci gomes’in dikkatizliği dediğin gibi.

Yorumlar kapatıldı.