Hagi&Tugay

Ben bu ikiliyi 10 sene öncesinden böyle hatırlarım. Bugün itibariyle resmen takımın başındalar. Umarım bundan 10 sene sonra bu sefer kenarda yaptıklarıyla kazandırdıklarıyla aklıma gelirler.

“Zor bir durumda G.Saray’ı seçme nedenim, 1996’da seçme nedenimle aynıdır.”

Gheorghe Hagi

“Aslında fazla söylenecek bir şey yok. Hepimizin amacı G.Saray’ı bulunduğu zor durumdan en üst düzeye çıkarmak.”

Tugay Kerimoğlu

link:http://www.youtube.com/watch?v=4TSCWPCzhrU&

“Hagi&Tugay” için 6 yorum

  1. taraftara aşık oldum,hagi’ye bi daha aşık oldum…bi de sabri ugan faktörü var,muhteşem coşmuş.

  2. Buna inanıyor musun Koko ? Bu adamların kalıcı olacaklarına, kalıcı başarılar yakalayacaklarına inanıyor musun ? Benim yeni nesilden 2-3 adam saymazsak son 20 yılıdaki en sevdiğim 2 gsli bu adam. Sevgi meselesini bir kenara bırakalım. Sen bu yazdıklarına inanıyor musun ? Rijkaard ile ne olursa olsun sözleşme imzalayacağız diyen, gelecekten futboldan bahsedip 2 hafta sonra şutlayan yönetime inanıyor musun ?

  3. başkan da lafını yediği için çıkamadı ya basın toplantısına. nsl diecekler şimdi biz ne olursa olsun haginin arkasındayız. demezlermi adama ee aynı şeyi 2 ay önce dediniz, noldu? korkudan basın toplantısına katılamayan bi başkanımız war. sebep gnl kurmay başkanıyla görüşme denior. yapmayalım lütfen ama. bu yönetim kredisi bitmiştir. hagide sezon sonu olağanüstü kongreden sonra gelecek başkan sayesinde harcanır gider.

  4. muart akyolun slediklerine aynen ktılıorum, ypılan tmamen gnü krtamaya ynelik bi hreketti. acaba rijkaardın gnderilmesine böle kriyerli teknik adamın gnderilmesine sebeb olan ruhsuz futbolcular, smdi aşka mı glcekler?? haginin ve tugayın da hrcanacak olmasıdr bni üzen…

Yorumlar kapatıldı.