3 tutuklu 10 yaralı; Napoli:0 Liverpool:0

Napoli-Liverpool maçında oynanan futbol ve çıkan sonuçtan öte karşılaşma öncesi çıkan olaylar geceye damga vurdu. Aslına bakarsanız gece dememek lazım.

Dün sabah bilgisayarı açtığımda Napoli’deki kavgalar ilk okuduğum haberlerdendi. Kahvaltıyla beraber girişmiş millet birbirine. 10 yaralının hepsi İngiliz. Bunun dışında yaralanan polis memurları da var.

Maça gelecek olursak oldukça eksik Gerrard ve Torres’siz İtalya’ya giden Liverpool 1 puanı kaptı. Maç sonrası Roy Hodgson hiç bir zaman istifa etmeyeceğini açıkladı. Liverpool taraftarı Rijkaard’ı istiyor ama Hodgson’a biraz daha zaman verilmeli. Hemen asmamak lazım.

Bu arada merakım iddia oynayıp da bu maçtan yatmayan var mı? 🙂

“3 tutuklu 10 yaralı; Napoli:0 Liverpool:0” için 5 yorum

  1. dün cesurca bi karar verdim ve 1 hafta önce yatan maaşımın azaldığını fark ederek bjk maçında porto ya 250 tl bastım (ki bir daha oyna deseler illa porto yenecek deselerde yapmam zaten :)) ne bela şeymiş kardeşim bayılıyodum az daha ) 587 tl geldi.bir daha oynarmıyım asla.nedenide şu riske ettiğim paranın 10 katı cüzdanımda varsa (ki olmadı hiç) 10/1 ini riske ederim.kaybetseydim eğer gece uyuyamazdım gaspa uğramış gibi olur karakola giderdim :))

  2. liverpoolun kadroyu görünce hemen atladım,kuponuma ilk yazdığım maçtı 🙂 ,gerçi juventustanda yatıyomuşuz ama
    bu napoli sempatim başıma çok iş aşçak bi gün

  3. napolinin 1.95 güzel oranı vardı ama yattm :)) bu haftanın bankoları ; trabzon H1 1,80 fener H1: 2.50 =)

  4. direk 0 oynadım ama bjk porto üst olunca benim kuponda yattı…o kadar da porto yener dedim arkadaşlarıma uydum alt oynadım hay bin arkadaş! :))

  5. valla koko,direk 1’i basmıştım,hatta skor 3-0 falan olur diye düşünüyordum…ama olmadı işte…

Yorumlar kapatıldı.