The Mastermind

Video Barcelona dönemlerinden ama muhteşem. Güle güle güzel insan. Yarın saat kaçta ayrılacağını öğrenmenin peşindeyiz hala.

Umarım Liverpool’a gidersin de en azından benim için hiç ayrılmamış gibi olursun.

Tüyler diken diken gözler doldu en az 50 kere izledim heralde…

link: http://www.youtube.com/watch?v=UKQNsph1aMY

“The Mastermind” için 10 yorum

  1. aah aah.. kelimeler kifayetsiz kalıyo, içim yanıyo, göğsüme bi sızı saplanıyo.. yönetime sövmeye ne hacet artık.. herkes bişeyler dedi, sana tek diyeceğim güle güle git güzel insan..

  2. biz kızalım, üzülelim, bozulalım ama galatasaray’ı satanlar utansınlar; rijkaard gibi bir adamla bu mutlulukları paylaşamadıkları için, onunla böyle sohbet etmek yerine arkasından kuyusunu kazdıkları için; rijkaard’ı böyle içten güldüremdikleri için…

    biz üzülelim, onlar utansın!.

  3. Galatasaray gol attıktan sonra rickardın yüzündeki gülümseme en az atılan gol kadar mutlu ediyordu beni. Ama maalesef yeterince gülemedi rickard onun hakkı liverpol, barcelona gibi klupler gitti ve layık olduğu yerlerde görev yapacak.

  4. Eleştirmek için sölemiyorum ama belki bir bilen gören olmuştur Galatasaray’dayken koridorda bağardığı olmuşmudur?Bu videodaki gibi hırslanmışmıdır?İçten içe futbolcuların gönderilmesinde sebep olduğuna inanıyorum.Umarım Liverpool’a gider ve bol bol izleriz.

  5. senin o gülen yüzüne kurban oliim kıwırcık…ya şu adamın içi gülen gözlerini buğlu esrarlı gözler haline getirdiler saçlarında beyaz tel bırakmadılar ya Allah hepsinin belasını wersin..ŞEREFSİZLER….kusura bakmayın sert yazdım ama hakkaten yazıklar olsun ya bu adam bunları haketmedi…

  6. Rijkaard: You’ll never smoke alone.

    Barca zamanlarinda taraftarlarin ona soyledigi bir lafti pankarti bile acilmistir bu lafin. Demek kaderinde yalniz sigara icmemek ile birlikte yalniz yururmemek de varmis ama biz ne yazik ki onu yalniz birakanlardan olmak zorunda kaldik.

Yorumlar kapatıldı.