Bale!

Inter 35 dakikada 4-0 yapmış. 8. dakikada Tottenham’da kaleci Gomes atılmış 10 kişi kalmışlar. Böyle bir ilk yarı…

İkinci yarı ise sol çizgiden gelen genç bir Galli var; Gareth Bale. Hat trick yaparak skoru 4-3’e taşımış ama Tottenham’ın nefesi yetmemiş.

Bu Bale’i 2 seneden beri takipteyim. Adam olacak çocuk. Piyasasını Moratti’nin önünde yapması da iyi olmuş. Ocak ayında bilemedin Haziran’da transfer teklifini alır. Şaka maka raket gibi sol ayak…

“Bale!” için 6 yorum

  1. Abi helal olsun cocuga, gerçi biraz vitrin de yapma amacı var ama yinede helal olsun 4-0 da o moral o motivasyon tek başına bide. bende kendısını fm 08 den beri baya severim 🙂

  2. dünya futbolunda 2 bölgenin sıkıntısı yaşanıyor. 2 yönlü ortasaha ve hucumcu bekler. Gareth bale şuan bütün buyuk kluplerin iştahını kabartıyordur.

  3. bu sezon sol açık oynuyor ve herhalde dünyanın en formda oyuncusudur.bide tottenham ın twenteyi 4-1 yendiği maç sonrasında mert aydın bale,dos santos la birlikte sol kanatta iyi iş çıkarmıştı demişti :).herhalde özetlerde asou ekotto yu uzaktan görüp saçlardan onu dos santos sandı.bale diyincede hep bu aklıma geliyor ve gülüyorum :)).

  4. ilk iki golu ayirmak mumkun degil. Uzak kose isabeti de Henry i kiskandiracak boyutta….

Yorumlar kapatıldı.