Rooney gitti gider

Sir Alex Ferguson da bugün Rooney’nin takımdan ayrılmak istediğini açıklamış. Geçen sezonki muhteşem formunu düşündükten sonra bugünkü haline üzülmemek elde değil.

Dünya Kupasıyla başlayan düşüş eşini aldattığı iddialarıyla dibe vurdu. United da bundan çok etkilendi. Geçen sezonki United bu sezon yok. Oyuna ağırlığını koyacak oyuncu eksikliği yaşıyorlar.

Rooney büyük ihtimal Ocak ayında ayrılacak. Arapların parası bol. Hemen komşuya City’e geçebilir Tevez ile yeniden buluşabilir. Ancelotti de Rooney ile ilgilenebileceklerini açıklamış. Liverpool zor. Arsene Wenger’in parası yetmez. Mourinho Ocak ayında transfer istemiyorum dedi ama bu Rooney işi fikrini değiştirebilir. Barca da hayır demez. İleri uçtaki rotasyona kaliteli bir isim şart. Serie A’dan bir tek Inter’in parası Rooney’e yeter ama Pandev, Milito ve Eto’o varken nerelerine sokacaklar?

Anlayacağınız Rooney işi karışık. Benim tahminim Rooney’nin Madridista olacağı yönünde. Hatta Benzema’lı filan bir takas olabilir. Mourinho hayır demez. Benzema’ya ısınamadı. Ferguson’un da Benzema hayali vardı bir zamanlar. Geç de olsa gerçekleşebilir.

“Rooney gitti gider” için 2 yorum

  1. Aynı mevzuyu dün akşam arkadaşımla konuşuyoduk benzema üstüne 20 milyon papel rooney takası diye. Bence city’de falan oynamaz rooney ama ingiltereden ayrılmak istiyceğini sanmıyorum. En büyük ihtimal yine Madrid tabi belki bir süprizle arsenal’a falanda gidebilir, gidersede nefis olur gibime geliyor.

  2. Higuain’i de bozar, kendisini de… Bir Owen vakası daha olmasın. Ayrıca Higuain bu kadar formdayken ona da yazık olur. Başka bir sistem ile takıma oturtmaya çalışır mı, sanmıyorum. Ya Higuain ya Rooney olur, o da hoşuma gitmez benim…

Yorumlar kapatıldı.