Eto’o’dan kapak!

Dün oynanan Cagliari-Inter karşılaşması yapılan ırkçı tezahüratlar sebebiyle 3. dakikada durdurulmuş. Eto’o topu her ayağına aldığında başlayan tezahürata hakem Paolo Tagliavento izin vermemiş.

Kale arkasından yapılan ırkçı tezahüratlar, anonslar ve diğer taraftarların verdiği tepkiler sonrası sona ermiş ve oyun yeniden başlamış. Eto’o da en güzel cevabı 39. dakikada golünü atarak vermiş. Helal olsun daha iyi bir cevap olamazdı. Maçın skoru 1-0.

Bu arada İtalya’da ırkçılık yüzünde ilk defa bir maç durdurulmuş. Hala bunlarla uğraşan topluluklar var yazık.

“Eto’o’dan kapak!” için bir yorum

  1. yalnız dün inter neredeyse sıfır pozisyon üretti.bu maçı kazanması bence çık büyük bi şanstı.son 10 dk da barca karşısındaki gibi savunma yapıp vakit geçirme çabasına girdiki vah vahhhh.birde rafa benitez in biabiany neden oyunda tuttuğunu anlamadım.sağ bekte maicon değilde başkası olsa mesela dani alves faln olsa haşamat olurdu.zavallı maicon dün sağ tarafı parsellemek zorunda kaldı.hadi mabcini belki sakattır oynatılmadı orasını bilemiyorum da adama derler quaresma yı neden sattın.yad sattın madem 4-2-3-1 oynucan kanatların nerede yad kimler.yedek kanat oyuncularına bak hele.coutinho solda,biabiany sağda.inter bu sene şampiyon olursa helal olsun.

Yorumlar kapatıldı.