Ayrılık yakın

Geçen hafta Ocak ayına kadar ilk 11’e giremezsem ayrılacağım diyerek işaret fişeğini çakmıştı. Dün de Bolton maçı öncesi ilk 11’de olmayacağını öğrenince stada taksi çağırarak evine dönmüş. Tuncay-Stoke ayrılığı çok yakın.

Ocak ayında nereye gidecek Premier League’de tutunabilecek mi göreceğiz ama devamlı oynamamak Tuncay’ı çok etkilemiş. Milli maçlarda da gördük nerede o eski Tuncay dedik. Stoke’da oynayamıyorsa nerede oynayacak o da muamma.

Bundesliga’da forma şansı bulur diyeceğim ama isteyen çıkar mı Ocak ayında zor. Evine Kadıköy’e dönmesi en yakın ihitimal gibi geliyor bana. Zaten taraftar da onu ve soldan kopuşlarını çok özlemiştir.

“Ayrılık yakın” için 2 yorum

  1. tuncay ruhuyla oynayan bi oyuncu ama gel görki orası fuck justice premier league.yani senin ruhun orada 5 para etmez.kralda olsan nafile.hamid kavianpour iran ın en deli oyuncularından biriydi yada rashad sadıgov azerilerin (ki bana göre çok iyi bi savunma oyuncusudur da) en iyi oyuncusudur türkiyede ikiside dikiş tutturamadı.hee üstelemek neyi üstelemek niçin üstelemek.bi tottenham değiliki bi everton değilki altı üstü stoke işte.alacaklarını verecklerini hesaptan sil gel fenere.gs yede gelebilir ki bana göre asıl gs nin daha çok ihtiyacı var.hırs yok o açıdan (en sevdiğim konudur aman tuncay gelmesin gsye,paranın EMREttiği yer falan :)) yahu futbol ya.ps3 bile bu kadar holiganca oynanmaz.aşk her türlü fedakarlığı yapabilmektir.taraftar aşk anlamında klübünü seviyosa eğer yapar) üstüne bir dilim fatih terimde attıkmı sahada canavar bi takım olur

Yorumlar kapatıldı.