Tehlikenin farkında mısınız?

“Fenerbahçe maçından önce mutlaka bir eylem planımız olacaktır.”

Galatasaray ikinci Başkanı Mehmet Helvacı

Hani diyorum o eylem komple yönetim istifası olsa? Ya da Servet gibi (takımı satanlar demeyeceğim) yeterince mücadele etmeyenleri kadro dışı bırakmak olsa?

Ama hiç zannetmiyorum. Kendini kaos futboluna hazırla Galatasaray taraftarı. Rijkaard da Hollanda Milli takımıyla Aslantepe’ye gelir belki bir gün…

“Tehlikenin farkında mısınız?” için 13 yorum

  1. Hiç bir b.k olmaz bu takımdan. Fatih Terim gelsin, ben yokum arkadaş. İnsan çocuklarını hayatı boyunca adam olması için eğitir.Bir baltaya sap olabilmesi için çalışır durur baba-anne… Ben çocuklarıma hiç bir zaman adam olamayacak bir kulübü tutmalarına razı olamam. Güzel bir örnek olmaz karşılarında. Fatih Terim de gelse, bir başkası da gelse, onlar da gidecek 1 sene sonra. Bu takımdan bir b.k olmayacağı için ben ileride çocuklarıma bu takımı tutturmayacağım. He tabi aklı selim hareketlerde bulunmamakta ısrar ederlese… Belki kafalarına daş düşer…

    Ama jübileyi lütfen Fatih Terimle yapalım. Çok istiyorum gelmesini. Gelsin, şöyle kaos futbolunun dibine vuralım. Koyun taraftarların 1 sene sonraki hallerini gördükten sonra jübileyi yaparım… Çocuklarım da ilerde Real’i tutar 🙂

  2. eğer cimbom rijkaard’ı kovar, bu adamı getirirse, bn kombine mi kırarım. bn ki en aptal türkiye kupası maçına bile giderim ama o kombineyi kırar atarım bu yönetim gidene kdr..

  3. bu adamı nasıl gonderdigimizi unutuyor galiba bazı balık hafızalılar.bugun statta imparator fatih terim diye bagıranlarla aynı takımı desteklemekten utanıyorum.

  4. artık taraftarın bi durup düşünmesi lazım. herkes medyanın gazına gelip rijkaard’ın, yönetimin kellesini isterken kimse servetin ve onun gibilerin farkında değil.

    bu takımda değişmesi gereken şey teknik direktörlerden, yönetimlerden önce taraftarın kendisidir bence…

    http://bonlibero.blogspot.com/2010/10/vizyon.html

    10 senedir yaptığımız yanlışları kısaca yazmaya çalıştım. bence bir durup düşünmemiz gerek taraftarlar olarak…

  5. ya şimdide h. şükür sportif ddirektör, hagi teknik direktör diolar. yapmayın allah aşkına. rijkaard kalmalı.

  6. Yukardaki tum Galatasaraylilari Terim’den korusun. Lutfen gelmesin. Hikmet Karaman a bile raziyim.

  7. @MuratAkyol

    Yetmez; Cemaati de getirsin yanında Hakan efendi. Hasan Şaş’ı, Hakan Ünsal’ı unutmasın gelirken… Taraftar protesto ederken NTV Spor’da Rıdvan Dilmen’in sorularını cevaplayan (pardon kendi reklamını yapan olacaktı), Takıma ana avrat küfür eden damat Ercan’a röportaj veren Adnan Polat’ın, futbolu bıraktıktan beri işleri güçleri takıma sövmek olan futbolcu bozuntularını takımın başına geçirmesi beni hiç şaşırtmaz açıkçası.

    Aslında Ankaragücü maçında ki taraftarı düşününce bize az bile…

  8. @koko, allah aşkına bişey söle koko, bu sessizlik öldürüyor insanı? ne olup ne bitio?

  9. Güzel güzel, Kadıköy’de (6 Kasım 2002) puro yiyen Fatih Terim’i yeniden görmek ne büyük saadet ..

  10. Hakan Şükürmüş,Fatih Terim’miş bunların dönemi geçmiş futbolda bile şüpheyle baktığım attığı gollere rağmen hala beni doğru düzgün futbol oynadığına inandıramayan bir Hakan biricik GALATASARAYımın başına geçerse ligtv üyeliğimi bile iptal edebilirim. Tabi yanında fuutbolcuları aşağılayan ukala tavırlarıyla kendinden nefret ettiren Fatih Terim gelirse artık maçları bile seyretmem. Bu heriflere teklif bile gönderen,kulüp gibi değil de şirket gibi yönetim yapan yönetimimize de kucak dolu sevgilerimi iletiyorum ve en kısa zamanda GALATASARAYımızdan uzaklaşmalarını temenni ediyorum.

Yorumlar kapatıldı.