Skora göre şerbet

Dk. 51 Galatasaray:0 Ankaragücü:2

İmparator Fatih Terim…

Dk. 57 Galatasaray:1 Ankaragücü:2

Arman için oyna forman için oyna…

Dk. 60 Galatasaray:1 Ankaragücü:3

İstifa istifa Frank Rijkaard istifa…

Dk. 65 Galatasaray:2 Ankaragücü:3

Cimbombomum benim biricik sevgilim!

Dk.90 Galatasaray:2 Ankaragücü:4

Duble! İmparator Terim Rijkaard istifa!

Bu savunmayla haftaya Kadıköy’de 6-0’ı bile ararız. Rijkaard gider Terim gelir de bu takımın kurtarıcısı hala Aydın Yılmaz onu ne yapacağız?

“Skora göre şerbet” için 11 yorum

  1. hadi rijkaard’la olmuyo dediler gonderdiler tamam ama terim gelirse ben onların ta kafasına… lucescu gelsin on bin kat iyi.

  2. Aydına bağlamaya gerek varmı hala bilmiyorum. Niye kabul etmiyorsunuz abicim. Rijkaard ile Galatasaray başarı kelimesine uzak, uzak işte.

  3. Lütfen gelsin Fatih Terim. Bu taraftar zaten Fatih Terim’e layık. Fazlası, bize de fazla. Lütfen gelsin, şuan en çok istediğim şey bu hayatta. Şimdi gelsin 1 sene sonra ben bu gerizekalıların hepsini tekrar göreyim. Lütfen, çok istiyorum gelmesini.

  4. 3. sınıf futbolcular, 1. sınıf olan ama 3. sınıf gibi dawranan bir teknik direktör, 3. sınıf olmaya bile layık olmayan bir yönetim. allah aşkına bırakalım rijkaardı fln biride şu yönetimin beceriksizliğine bir laf etsin.

  5. Güzel tespit. GS taraftarının 10 senede nerden nereye geldiğini, artık ne kadar ikiyüzlü bir yapısı olduğunu iyi açıklıyor.
    Aynen, bu taraftara Terim gibi taktik anlayıştan yoksun, bir bakışıyla karşısındakini eriten, gerektiğinde oyunusuna söven, gerektiğinde döven, Sabri’nin, Emre’nin dilinden anladığı mafyöz adamlar gerek.
    Geçmiş olsun, şu nedenle bu nedenle, Rijkaard’ı da harcadık. 10 sene sonra milli takımın başına geçiririz.

  6. ne rijkaard’ın gitmesi, ne terim’in gelmesidir olay. Murat’ın da dediği gibi yönetimin komple, kökten yenilenmesi gerekmektedir bence. ayrıca terim gelirse zaten zorla izlediğim maçları daha bir – iki sezon izlemem herhalde.

  7. @ Buğra

    Bunu anlamayacak kadar aptallar işte. Rijkaard gitsin, e tamam gitsin de, gelen adam ne yapacak bu takımda. En son suçludur Rijkaard bu takımdaki… Gitmesi gereken en son kişi de kendisidir. Başta Adnanlar’ı şutlayacaksın..

  8. Valla arkadaşlar fanatik bir FenerBahçeli olarak ligin tepesinde TS yada Bursaspor yada BJK olsun istemiyorum.Her nekadar tek rakibimiz olarak sizleri ve Galatasarayı görsekte sanırım bu sene Rijkaard ile siz ilk 4’e zor girersiniz gibi görünüyor.Bunu kötü anlamda söylemiyorum ama potansiyeli bu denli yüksek olan bir takım nasıl böyle aciz bir duruma düştü anlamıyorum.Haftaya seriye devam etmek ve takımın moral kazanıp yoluna devam etmesi adına umarım bizim mabetten yine biz galip çıkarız.Ama bu sefer diğer yılların aksine favori !!! biziz ve bu durum açıkçası çok tehlikeli.Saygılar.Ezeli rakip….Tek Rakip…

  9. Galatasaraylı arkadaşlar Y_O_I isimli arkadaşın sözlerine bir Fenerbahçeli olarak bende katılıyorum. Cidden Her iki kulüp taraftarı da daha fazlasını hakediyor.
    Saygılar.
    Bir Fenerbahçeli futbolsever.

Yorumlar kapatıldı.