Milli Takım arası biter ayak heyecan yaptı

Sevmiyorum bu Milli takım aralarını ama yaşanan olaylar, çıkan skorlar ve açılan pankartlarla dün gecenin çok hareketli geçtiğini kabul ediyorum.

Sırplar İtalya’da olay çıkardı maç yarım kaldı. Bizim grupta Belçika-Avusturya halı saha maçı yaptı 4-4 bitti. Villa’nın 44. golünü atarak Raul’un rekorunu egale ettiği maçta İspanya İskoçya’yı Hampden Park‘ta 3-2 yendi. Yanlız bazı yerlerde 45. golü olduğu ve  rekoru kırdığı yazıyor. Benim de kafa karıştı. Öyle ya da böyle adamların golcüsü var bizim yok konuşuyoruz işte. Neyse devam edelim; Yunanlı taraftarlar İsrail maçında yukarıda görmüş olduğunuz pankartı açtı. Bu arada maçın skoru 2-1 Yunanistan. İsviçre’nin Galler’i 4-1 yendiği maçta Gökhan İnler 1 gol attı bir de üstüne Frei oyundan çıkınca kaptanlık pazubandını taktı.

Bizim yaşadığımız heyecanı(!) zaten biliyorsunuz. Qardaş tokadı yedik. Emre de maç sonrası yaptığı açıklamada 2012 sonrası Milli takımı bırakacağını ama bazı kişilere görüşmesi gerektiğini söylemiş. Ben de 2014 Brezilya sonrası buraları bırakıyorum ama öncesinde görüşmem gereken kişiler var. Kısmet.

Bitirmeden bizim gibi dün akşam asabiyet yapan İngilizleri de unutmayalım. Wembley’de Karadağ ile golsüz berabere kaldılar. 90 dakika sıfır heyecan. Capello’nun işi zor. Bu hafta çok yüklenirler. Gelsin boğazda Hiddink’le rakı balığa otursun beraber kafayı dağıtsınlar. Gerçi Hiddink İstanbul’da olur mu o geldiğinde?

“Milli Takım arası biter ayak heyecan yaptı” için bir yorum

  1. dostum bu foto hangi maçta açıldı merak ettim doğrusu 🙂 Sanırım yunanistan tribünü :S

Yorumlar kapatıldı.