Adam haklı beyler

“Sağlığımla ilgili doktorlarım gerekli açıklamaları yapıyor. Herkesin vücut yapısı, iyileşme süreci farklıdır. Ama bizim ülkemizde herkes doktor olmuş, fikirlerini beyan ediyor. Biri çıkmış sakatlığımın seks yüzünden olduğunu söylüyor. Bir gazete de şerefsiz ve ahlaksızlık içinde manşetine koyuyor. Hatta haberin yanına benim kız arkadaşımın fotoğraflarını da basıyor. Biz sustukça onlar üste çıkıyor. 238 maça çıkan Arda’ya bu ülkede saygı yok. Benim bir ailem yok. Onun bir ailesi yok. Nasıl olsa bunları yazanların da ailesi yok. Bu ülkede şerefsizlik ve ahlaksızlık almış başını gidiyor. Artık ben nefret etmeye başladım bu yaşananlardan. Artık sevmiyorum. Şerefsizlik diz boyu. Bu röportajı da kulübümden izinsiz yapıyorum. Belki ceza da alacağım.”

Arda Turan’ın Ntvspor’a verdiği özel röportajdan

“Adam haklı beyler” için 6 yorum

  1. Elimizdeki her yeteneği, her değeri nasıl tabiri caiz ise piç ediyorsak bu çocuğa da yapılan şey bundan farksız.. O kadar meraklıyız ki her yere çomak sokup ortalığı galeyana getirmeye….Bunları yazanlar acaba Arda yaşında iken ne *ok yiyorlardı?? Bunun Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe taraftarı olup olmamakla alakası yok, bu insan olmak veya olamamak ile alakası var.. Aferin size, soğutun daha çocuğu futboldan, o zamanda belki çıkar zaten topçu değildi dersiniz… Çamur at izi kalsın.. Bunu yazanlar merak etmesin, bu çocuk bu kadar üst düzey kondisyona sahip iken yatakta hiçbir şey başına gelmez.. Ama belli ki bir taraflarını kaldıramayanlar toplanmış karşılıklı **nelik yapıyorlar… Utanın kendinizden be şerefsizler!!

  2. Arda. git artik yahu. gercekten git. dilimde tuy bitti. iki senedir orami burami yirtiyorum, pubis olucam yirtmaktan 😉

  3. ne güzel bu heriften kurtulmuştuk, faydasız, spekülatör telegolcüler tam aradığımız adam diye yapıştılar adama. önceleri bunları kimse muhattap almasın ki kendilerini bi *ok sanmasınlar diyordum ama birinin televizyona çıkıp erman, ahmet ve türevlerine dersini verip ekran silmeli.

    arda’yı da allah top etsin, avrupaya atsaydı kendini zamanında şimdi herşey çok daha güzel olucaktı, bu salaklarla uğraşmak zorunda kalmayacaktı, kendini de geliştiricekti, dil öğrenecekti, vs…. kafası rahat olucaktı kısacası

  4. Abi Erman haddini bildirenlerden anlamazki. Vereceksin mahkemeye parasını alacaksın. O anca o dilden anlar. Para gidincede bir daha daha dikkatli adımını atar.

    Ardaya gelince kimse kendini kandırmasın. Bu kadar popüler olan. birde bu kadar göz önünde olan herkez ile medya uğraşır. Brangelina neler çekiyor. C. Ronaldonun her bokunu kameralar çekmiyor mu? Lady Di paparazziler yüzünden ölmedi mi? Yanlış ama hayatın gerçeği bu. Sen 300 euroluk arabaya binersen, Acun’dan el yapımı Aston Martin alırsan, Sinema kapatır, takımın kamp yaptığı otele kız arkadaşını getirir, top toplayıcıya çay getirdi diye yüz milyonlar bahşiş verirsen millet seni konuşur. diğer ünlüler hakkında her türlü haber çıkmıyorda bir Ardaya mı yapılıyor haberler. Ardanında biraz ayağını denk alıp daha mütevazi bir hayat sürmesi gerekiyor. Ha kazanıyorum her türlü harcarım millete ne diyorsa; kazın ayağı öyle değil dünyanın her yerinde konuşuyorlar. Burda da konuşurlar.

Yorumlar kapatıldı.