Uuu bu sinemadan da beter ne yapacağız şimdi?

Bir Milliyet haberi;

Milli maç için verilen arada İspanya’ya giden Guti, sevgilisinin kalbini kazanmak için Madrid’in en ünlü diskoteğini kapattı. Beşiktaşlı futbolcunun kaçamaklarından bıkan Noelia Lopez, geçen hafta Guti’den ayrıldığını açıklamıştı. Bu gelişme üzerine Madrid’e uçan İspanyol oyuncu, ilk iş olarak sevgilisi ile barışmak için diskoteği seçti. Burada yakın arkadaşı Juan Pena’nın şarkıları ile coşan Guti’nin, Lopez ile barışmak için saatlerce dil döktüğü ancak iknada zorlandığı belirtiliyor. İspanyol basını, beyaz Porsche’si ile yalnız gelen, ancak sevgilisiyle çıkan Guti’nin paparazzilere yakalanmamak için her yolu denediği ancak başarılı olamadığını yazdı. Guti’nin bir ay önce de sevgilisini Kapadokya’ya götürdüğü öğrenildi.

Arda’dan birşeyler kapmışın öğrenmenin yaşı yok. Yanlız bu ülkede sevmezler böyle hareketleri kafana kafana vururlar aman dikkat.

“Uuu bu sinemadan da beter ne yapacağız şimdi?” için 4 yorum

  1. Nasil bir guti kiskancligi, 🙂 nasil bir cekememezlik.. insallah 23 yasinda sinema kapatan Arda’da Guti abisi kadar kariyer yapar, basari elde eder de otel kapatir sonra sevgilisine.

  2. @mert; yanlış anladın heralde. ne kıskançlığı ne çekememezlik? istiyorsa dünyayı kapatsın özel hayattır kimse karışamaz. yazık ettiler arda’ya o olaydan ötürü kafasına kafasına vurdular aynı şeyi guti hazretlerine de yapmasınlar. bak galatasaray’lıyım guti hazretleri derim o kadar severim

  3. Saka yapiyorum cekememezlik diye. Benim de esas demek istedigim, henuz yildiz adayi 23 yasinda bir cocugun altina aston martin cekip sinema kapatmasi yada sirf ugurlu diye 34 AST 10 diye bir plakaya 50bin euro vermesinin gorgusuzlugu, kendini yillarca kanitlamis Guti’yle karsilastirilamaz, ayni kefeye konulamaz. Guti’de ispanyol kirosudur o ayri ama enazindan haketmistir o kirolugu.. saygilar sevgiler

  4. guti bu disko kapatmaları 23 değil 21 de de yapıyordu sen merak etme.Ardaya vurdukları gibi Guti ye vuramazlar çünkü arkasında taraftar var ardanın önünde taraftar vardı işte taraftar farkı 23 yaşında en iyi oyuncun kaptanına küfredersin onlar 34 yaşında yeni gelmiş Guti yi korurlar.

Yorumlar kapatıldı.