Arda bir daha Sami Yen’de oynamayacak…

Milli takım kampından gelen haberin arkası da geldi. Osteitis pubis teşhisi konulan Arda Pazartesi günü ameliyat masasına yatıyor. İyileşme, rehabilitasyon derken minimum 10 hafta sonra formasına kavuşur.

Giydiği tshirtten kapadığı sinemaya kadar haber yapıp bel altı vuran basın 2,5 ay nereden ekmek yiyecek şimdi düşünmeye başlasın. Galatasaray’ın onsuz ne kadar güç kaybettiğini zaten biliyoruz. Dün de gördük Milli takımda onun dışında yaratıcı, topu ileriye taşıyabileceki teke tekte adam geçebilecek bir tek futbolcumuz bile yok.

Arda’mız var ama değerini bilmiyoruz. Onda da hata yok mu elbet var ama 23 yaşındaki bir gencin üzerine ne kadar gidilebilir ki?

Fotoğraf Vatan gazetesi tarafından Berlin dönüşü çekilmiş. Ben de il capitano blogda gördüm. Arda’nın şu anki durumunu net bir şekilde özetliyor. Bu kadar tantana sonrası yanlız.

Spor Toto Süper Ligin 2. devresinde Aslantepe’de görüşmek üzere kaptan. Umarım sen gelene kadar takım zirve mücadelesine devam edebilir. Tüm yaşadığın zorluklardan yaptığın hatalardan daha da güçlenerek çıkman dileğiyle…

“Arda bir daha Sami Yen’de oynamayacak…” için 2 yorum

  1. @ koko, ya bzm stad 20 gün sonra açılacak deniyor ama hiçte biticekmiş gibi gözükmüyor. Sen ne diyorsun???

  2. @murat akyol; 29 ekimde zemin dahil stad hazır hale gelecek ancak 2 ay son eksikler tamamlanarak ikinci yarıya yetiştirilecek.

Yorumlar kapatıldı.