İhtiyar delikanlı sezon sonu bırakıyor

Önümüzdeki ay 40. yaşını kutlayacak olan Manchester United kalecisi Edwin Van der Sar sezon sonunda futbolu bırakıyor.

Açıklama sürpriz şekilde kulübün kaleci antrenörü Eric Steele‘den Manchester United TV’ye geldi. Van der Sar’ın artık kararını verdiğini ve United kariyerindeki tek eksik madalyayı tamamlayıp futbolu bırakmak istediğini açıkladı.

United formasıyla Şampiyonlar Ligi, Premier League ve Carling Cup şampiyonlukları gören Van der Sar’ın tek eksiği İngiltere’nin en önemli, dünyanın en eski futbol organizasyonu FA Cup. Umarım muhteşem kariyerine bu kupayı da ekler ve bırakır. Gerçi şu formuyla bıraksın demek de gelmiyor insanın içinden.

Alex Ferguson ise yeni kaleci arayışına çoktan başlamıştır. Basına yansıyan Atletico Madrid’in kalecisi De Gea var. Her geçen gün daha da iyi oluyor. Senelerce kaleyi sağlama alacak bir isim olur.

Bu arada Atletico demişken; Agüero‘nun sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattılar. Agüero bonuslar hariç senelik 6 milyon euro alacak.

“İhtiyar delikanlı sezon sonu bırakıyor” için 4 yorum

  1. Van Der Sar’ın diğer Hollandalı Stekelenburg’u önerdiği söyleniyor Sir’e. Fena adam değil ancak, bu adamı aratmayacak şuan tek isim Rus Akinfeev. De Gea falan zamanı var daha. Van Der Sar da 35’inde gelmişti United’a :))

  2. Herhahlde Ruslar parayı döküyorlardır önüne. Yoksa Akinfeev’in bunca zamandır hâlâ CSKA’da oynamasının başka açıklaması olamaz.

  3. bu sezon bitmeden 1 $ey demiyimde, geçen sezonun açık ara dünyadaki en iyi kalecisiydi, bu sezona da kötü ba$lamadı tam gaz devam ediyor. yerine kim gelirse gelsin illa ki ilk sezonunda van der sar’ı aratıcak bence. de gea, akınfeev veya neuer alternatifleri olabilir.

Yorumlar kapatıldı.