Pastore Barca’ya, Kaka Inter’e?

Ara transfer dönemine daha 3 ay var ama dedikodular başladı bile. Barcelona’nın Palemo’nun genç yıldızı Pastore’nin, Inter’in ise Real Madrid’li Kaka’nın peşinde olduğu iddia ediliyor.

Palermo’nun şimdilik geleceğin Zidane’ı olarak lanse edilen Pastore’yi satası yok ama Barca’nın 40 milyon euroyu gözden çıkardığı söyleniyor. Böyle bir gelişme olursa Real de boş durmaz ortalığı kızıştırıp teklifte bulunur.

Inter’in ise Milan’dan Ibra’nın intikamını almak için Kaka’ya sulanabileceği söyleniyor. Bu satışa Mourinho da olur verebilir. Real’de o bölgeyi Mesut iyi götürüyor. O olmadı mı da genç Canales var ki İspanyol basını da onu çok destekliyor. Kaka’nın yaşadığı sakatlıklar ve devamlılık sağlayamaması Real için büyük hayal kırıklığı.

Başta da dediğim gibi daha 3 ay var ama atıp tutmalar başladı ve kimbilir daha neler duyacağız. Bu iki transferin de gerçekleşse bile Ocak’da değil sezon sonu olması daha mümkün gibi geliyor bana. Kaka’yı Inter formasıyla görmeye dayanamayacağımı şimdiden söyleyeyim yanlız.

“Pastore Barca’ya, Kaka Inter’e?” için bir yorum

  1. 40 milyon fazla değil mi yahu. Para bol saça dur… Alt yapıdan çıkar bir tane, çok mu zor 🙂 89’lu futbolcu, genç ama 21 yaş artık gençten çok ideal yaş sayılıyor günümüz futbolunda. Biz çok Zidane’lar gördük. 40 Milyon bu durumda 40 milyon bana çok çok abartı geldi. Ne kendini kanıtlamış bir futbolcu ne de 92’li 93’lü süper yetenek…

    Kaka’ya üzülüyorum, sakatlığı büyük problem. Arda falan gibi de değil. İnter’e gitse de tek sebebi intikam için olacak arasıra 11’de sahaya falan çıkar. Biraz umutsuz konuşuyorum ama Kaka’nın futbol hayatı bitebilir.

    Ayrıca Real formasıyla gördükten sonra Inter formasıyla görmek pek koymaz sana Koko 🙂

Yorumlar kapatıldı.