Anfield’da Kenny Daglish sesleri

56 yıl sonra Premier League’in en kötü başlangıcını yapıp 7 maçta 1 galibiyet 3 beraberlikle ligin 18. sırasında yer alan Liverpool’da Kenny Daglish sesleri yükselmeye başladı.

Dün Anfield’da Blackpool’a karşı alınan 2-1’lik mağlubiyet bardağı taşıran son nokta oldu. Sezon başında Fulham’dan gelen Hodgson’ın yerine Kenny Daglish’i uygun gören taraftarlar onun ismini bağırmaya başladı.

Hodgson ise maç sonrası yaptığı açıklamada 35 yıldır teknik direktörlük yaptığını, kabiliyetini bir anda kaybetmediğini ve kendine hala güvendiğini söylemiş. Ancak bir şeylerin doğru olmadığı kesin. Tamam kadro belki şampiyonluğa oynayan rakipleri kadar güçlü değil ama Blackpool gibi lige yeni çıkmış bir takımı Anfield’da rahat geçecek kadar iyi.

Bu arada dünkü maçın 10. dakikasında Torres yine sakatlanmış. Ne kadar ciddi olduğu henüz belli değil. Geçen sezonki gibi bu sezon da Torres’siz Liverpool izlemeye alışmamız gerekecek anlaşılan.

“Anfield’da Kenny Daglish sesleri” için bir yorum

  1. oyuncularda bi lakayıtlik var ya bence daglish de merhem olmaz.ne biliyim sert birisi lazım.mourinho gelemez ama ona benzer biri bulunmalı.gülmek isteyen gülsün ama fatih terim süper olur (arsene wenger e arsenal yıllarca sabrediyosa kaç yılda ne başarısı var onun kadar fatih hocaya süre versin liverpool dahada başarılı olur) birde newcastle da kevin keegan olayı vardı hoca kötüyüz falan getirmişlerdi aynı tas aynı hamamdı yanlış hatırlamıyosam.bence seçim sert bi hoca olmalı

Yorumlar kapatıldı.