Ibra San Siro hesabını açtı

Özellikle 2. goldeki bitiriş çok temiz. 66-69; 3 dakikada 2 gol. Arkasında Ronaldinho, Pato, Robinho filan daha çok gol atar çok.

“Ibra San Siro hesabını açtı” için 3 yorum

  1. aslında dünkü 6. hakemle ilgili yazın vardı ona yazmak daha mantıklı olurdu ama bulamadım.c.l ile ilgili olması dahilinde en mantıklı olanı buna yazmaktı.dünkü bayern-roma maçının ilk yarıında borriello nun kafa vuruşunda top badstuber in eline öyle güzel çarptı ki metin şentürk bile olsa penaltı çalardı.bide işin ilgnç tarafı 6. hakemin 1 metre önünde olmasıydı.anlamadım neden çalmadı yada çalamadı.ayrıca yine 6. hakeminde dahil olduğu casettiinin ortası savunmaya çarpıp kornere gitti ve diğer pozisyonda hamit topu kornere attı ama 2 pozisyondada aut verildl.herhalde türkiyede olsa bu hakemleri sigara böreği gibi çıtır çıtır yerdik hele ki bi derbi maçında yapacaktı ki oooo.aklıma dünkü maçı izlerken byern in neden ibo yu transfer etmediği geldi.çokta sağlam olurdu.ama elinde 30 milyon euro luk m.gomez varken pinti van gaal aldırmazdı

  2. 2.ci golde İbra’nın vuruşu kadar Ronaldinhonun pasıda harika.. Kim bilir eski Ronaldinhoyu bile tekrar görebiliriz..

  3. @reyes; dinho’yu geçen sezon izlemek de çok keyifliydi. robinho’nun gittiği dünya kupasında onu görememek büyük hayal kırıklığydı..

Yorumlar kapatıldı.