Pierre Van Hooijdonk röportajı

Metro sneakers adlı ayakkabı markasının elçisi olan Pierre Van Hooijdonk ile önümüzdeki hafta bir röportaj yapma fırsatımız olacak. Muzo B ile beraber soruları yavaş yavaş hazırlamaya başladık. Sizlerden de ricamız Pierre’e sormak istediğiniz, merak ettikleriniz varsa yorumlar kısmına not bırakmanız. Aralarından seçip sizler adına sormak isteriz.

Herkese şimdiden teşekkürler…

“Pierre Van Hooijdonk röportajı” için 15 yorum

  1. bir gün 2 takım kendisine teknik direktörlük teklifinde bulunsa ve bu iki takımda Nottingham Forest v Fenerbahce olsa, hangisini tercih eder? ÖMER FARUK GÖZLÜGÖL K .MARAŞ

  2. kendisi daha önce feyenoord’dan aldığı antrenörlük teklifini reddetmişti, aynı teklif fenerbahçe’den gelse cevabı ne olur şu anda?

  3. fenerbahçe’de yönetici veya teknik direktör olarak çalışma fırsatı olsa kabul eder mi?

  4. Pierre’in Hagi ile beraber Türkiyeye gelmiş oyun zekası en yüksek -kendi ile beraber takımıda oynatan- en iyi iki oyuncu olduğu hakkında ülkemizde herkez hem fikir. Oyunu açan, takımı rahatlatan, pas yapan, topu kanatlara alıp oyunu mümkün olduğunca geniş alanda oynamaya çalışan iki maestro’ydular. Yalnız Hagi -bir orta saha- olmasından kaynaklanan nedenlerle asıl görevi olarak bunu yaparken, Pierre santrofor olarak ek olarak bunu yapıyordu. Ve sonuçta insanlar ondan oyunu kurmasını değilde, gol atmasını beklediği için bunu yaparken risk almış oluyordu. Benim sormak istediğim bunları yaparken oyun içinde kendini oyuna adapte edip- kaptırıp- doğaçlama olarak mı hareket ediyordu, yoksa bunlar hocanın ve kendisisni planları dahilinmde seyrettiğimiz seyler miydi? Ve buradan hareketle ülkemizdeki gençlere kendilerini bu yönden geliştirmeleri için ne tavsiye eder?

    Söylemeden duramıyacağım; ilk geldiği sezon sanırım 3. hafta idi Diyarbakırspor maçında kaleci Şenol’un ceza sahası yayında faul yapan arkadaşına ”ulan ne faul yapıyorsun, ben şimdi ne yapacağım dediğini” bütün takımı baraja dizip yinede gol olunca ” adam atıyor abi, ben ne yapayım” bakışını hayatım boyunca unutmayacağım. Hayatım boyunca arkasına futbolcu ismi yazdırdığım tek forma 17 numaradır. v, Hooijdonk yazar

    sevgiler pierre.
    herşey için

  5. ben van hooijdonk a eğer dünyaya bir daha gelseniz fener bahçede oynarmıydınız? diye sormak istiyorum SERHAT AKSOY BATMAN

  6. Hollanda gibi altyapıya önem veren bir ülkenin futbol adamı olarak kendisine şunu sormak isterdim. Son yıllarda özellikle ekonomik nedenlerden ötürü Ajax, Dortmund, Liverpool gibi “geçmişte” Avrupa’da söz sahibi takımların Barcelona, Chelsea , M. United gibi devlerle rekabet edemediklerini görüyoruz. Endüstriyel futbolun oluşturduğu ekonomik uçurumlar bu şekilde yükselmeye devam ederse CL, UEFA gibi büyük organizasyonların 3-4 takımın tekelinde kalıp eski heyecanını yitirme ihtimali konusunda ne söyler ve bu konu için çözüm önerileri nelerdir?

  7. Daum doneminde teknik ekip ile yasadigi problemler nelerdi? Alex ile arasi nasildi, takimdan ayrilma sebebi brezilyalilarin kurdugu birlik olabilir mi?

  8. -Kariyeri boyunca attigi en iyi frikik golu hangisi?
    -Fenerbahce taraftari hakkinda dusunceleri nedir?

    SAYGILAR

  9. Bildigimiz gibi kendisi Türk futbolunu yakindan takip ediyor. Siradaki soruya ne cevap verecegini merak ediyorum:

    Hollanda az nufüslü bir ülke olmasina ragmen yetenekleri dogru egitmekte gayet basarili. Örnegin Ajax-modeli. 70 Milyonluk bir ülkede sizin gözlemlediginiz kadariyla neden yetenekleri dogru egitmekte ve onlara sans vermekte zorlaniyoruz?

  10. cevap verir mi veya sorulabilir mi bilmiyorum fakat Fenerbahçe kulübü ile arasında olan olaylar ve şu anda kulübe bakış açısını öğrenmek istiyorum. taraftar hala pierrepare diye iç geçirirken acaba olan olaylardan sonra Fenerbahçe’ye bir kırgınlığı var mı?
    onun gibisi gelmedi çünkü bizim gözümüzde

  11. bugune kadar ki profesyonel futbol kariyerinde attigi en guzel frikik golu hangisidir?

  12. fbye imza atmadan önce gs yönetimi(başkan canaydın) ile görüşmüştü ve o dönem imzadan son anda dönülmüştü. yanlış hatırlamıosam frank de boer ile birlikte getirilmesi planlanıyor idi. hatta fatih terim’in hagi’den sonra ancak pierre bu boşluğu doldurur dediğini zaten bilioruz. son anda imza atmasını engelleyen neydi??

  13. Bu yıl Guti,Quaresma gibi yıldızlar Shuster etkisiyle Süper Lige gelirken , bu tarz transferleri daha çok yapmayı seven Fenerbahçenin çok uğraşmasına rağmen Krasic,Gyan,Hazard ve Remy gibi yıldızları getirememesinin(kendilerinin gelmek istememelerinin)sebebi nedir?Şahsi kanaatim Pierre’in Fb içerisinde sportif direktörlük ya da genel menajerlik rolü üstlenmesiyle bu gibi transferlere bu kadar mesai harcanmadan yapılabileceğini düşünüyorum.Kendisi bu konu hakkında ne düşünüyor ve böyle bir teklif gelirse değerlendirir mi?

Yorumlar kapatıldı.