Terimcilere gelsin

“Ben geçen Nisan ayında Rijkaard’a 2 senelik sözleşme uzatmayı teklif ettim. Bana cevabı şu oldu; ‘Ben önce şu aldığım parayı hak etmem lazım, bunu kazanmam lazım ki, sizle bu sözleşmeyi uzatmayı konuşabileyim’. Bu da demek oluyor ki, her şartta ne olursa olsun bu sezon sonuna kadar Rijkaard bizle beraber. Eğer kabul ederse de Nisan ya da Mayıs’ta ona ben yeni sözleşme teklif edeceğim, sözleşmesini uzatacağım.”

Adnan Polat

“Terimcilere gelsin” için 5 yorum

  1. kesinlikle doğru karar. sözleşmesi bnce ocak ayına doğru sonuçlar ne olursa olsun 3 senelik uzatılmalı.. yeter, şu terim lucescu muhabbetide iice sıktı. gidenin topuğundan bakıcaksın. bn rijkaard’ı koşulsuz şartsız destekliorum. bn açık açık sölüorum, adnan sezgini istemiorum. başkan ne derse desin o koltuk ona büyük. peter kenyon gelsin, hadi cnm uçtun demeyin; getiren getirebiliyor!!!!!!!!

  2. kesinlikle başkanı destekliyorum bu konuda bende transfer döneminde geç kaldıkları ve hata yaptıkları bir gerçek ama diğer yapılan herşey stattan amatör şubelere kadar gelecek için çok iyi yatırımlar ve futbol için gelecek adına en büyük yatırımda Riijkard Neeskens ve ekibidir bugün u15 takımımız bile Riijkard ın isteği doğrultusunda total futbol anlayışıyla gelecek yıllarımızı güvence altına alıyosa ben mustafa denizli, fatih terim, lucescu vb. gibi şampiyon olsalar dahi günü kurtarıcak adamlar istemiyorum

  3. Kimine göre yetersizdir kimine göre yeterli, hatta bencede kesinlikle kendisi iyidir, bunu uzun uzun tartışabiliriz ama ne olursa olsun istikrar en iyisidir. çok doğru karar, tebrikler..

  4. üstteki 3 arkada$a katılmadan edemiycem bencede bu sezon avrupada oynayamasakta, $ampiyonluk yolunda pek iddaalı olmasakta rijkard en az 2 sene daha kalmalı. ben inanıyorum ki bu önümüzde ki 2 sene sonra takım müthi$ olucaktır.

  5. Açıklama iyi hoş da.. Ben bu başkana güvenmiyorum, onu n’apacağız ? Rijkaard ile bir devrim yaşıyoruz, bu iş tamam olmadan en azından temelleri sağlamlaşmadan gönderilmesi onca senelik kayıp olur bizim için. 2 değil 5 sene uzatılmalı. Çoluklarımız çocuklarımız bu adamı bu takımın başında görmeli. Amin.

Yorumlar kapatıldı.