Katakulli

Sonda söyleyeceğimi baştan söyleyeyim onun üzerinden devam edelim. Atletico Madrid kulübünden Arda Turan’a teklif filan yok. Transferin bitmesine 24 saat kala kulübe ulaşan teklif tamamen bir düzmece. Zaten dün önce Milliyet Gazetesi bu iddiayı ortaya attı ardından da Adnan Polat Ntvspor’da böyle bir duyum aldıklarını ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Bir kulübün başkanı da çıkıp milyonların izlediği canlı yayında böyle birşey olabileceğini dile getiriyorsa bilin ki orada mide bulandırıcı bir durum var demektir.

Benim konuyla ilgili ulaşabildiğim bilgi ise Arda Turan’ın ısrarla gitmek istediği hatta bu konuda defalarca Adnan Sezgin’den yardım istediği. Ancak Arda’ya yaz transfer dönemi boyunca ciddi bir teklif bile gelmedi. Arda Turan da bu konudan menajerini sorumlu tuttu ve kendisine onunla çalışmak konusunda artık emin olmadığını söyledi. Bunun üzerine de hepinizin bildiği gibi; Türk menajer İspanyol menajerden ricada bulundu ve aslı astarı olmayan bir teklif Galatasaray kulübüne ulaştı.

Menajer dediğin futbolcu üzerinden para kazanan ama bunu futbolcuyu ve onun kariyerini düşünerek yapması gereken adam. Bu işi profesyonelce ve tamamen futbolcu çıkarlı yapanlara lafımız yok ama böyle kendi çıkarları için düzmece işlere giren koskoca kulüpleri karşı karşıya getirip futbolcunun kafasını karıştıranların üzerine gidilmeli, hesap sorulmalı ve rezil edilmeli.

Umarım Adnan Polat dün canlı yayında da dediği gibi yakın dostu olan Atletico Madrid başkanından bu konunun teyitini alır ve gereken yaptırımların uygulanması sağlar. Arda da bu iddialara adını karıştıran bir menajerle çalışıp çalışmamak konusunda artık emin olur.

“Katakulli” için 8 yorum

  1. @MuratAkyol sana katiliyorum …Ama bir yondende ask gibi bir olay Arda nin boyle yapacagina kalbim inanmiyor.Ama aklim senin yazdigina ihtimal veremiyor.
    Umarim takima sezon icerisinde sorun yaratmaz.
    Bosuna demiyoruz askimiz Galatasaraya

  2. Yüzde ısrar etme, doksan da olur.
    İnsan dediğinde, noksan da olur..
    Sakın büyüklenme, elde neler var…
    Bir ben varım deme, yoksan da olur…!

  3. nasıl bir yaptırım uygulanabilirki? ardanın haklarına sahip olan şirketin ortaklarından birisi biricik abisi emre belözoğlu.. ardanın abisinden kopması bnce imkansız. abisi gibi o da ilerde ona emek veren klübüne sırt dönüp, 0 bonservisle gidicek. o yuzden o cimbomu satmadan, biz ardayı satmalıyıızz..

  4. Koraycim menajerler konusunda ne diyecegimi biliyorsun bence, hani meshur lafimiz var ya…

    – Agent dedi, no dedim! Family dedi, no dedim! Lawyer dedi, yes dedim!

  5. Rivayet odur ki; Ahmet Bulut ile Arda arasındaki sözleşme gereği büyük bir takımdan teklif gelmediği durumda sözleşme iptal oluyor; Ahmet Bulut’ta bu durumda kalmamak için uydurma birşey yollatıyor kulübe.

  6. Menajer düzeni olabilir tabi ki ama sportif açıdan bakılırsa mantıklı bir transfer olurdu gibi… kanatlarda simao ve reyes, ileri ikilide de aguero ve forlan’ın rotasyonunda ilk tercih edilen oyuncu jurado’ydu ve 10 milyon euro gibi bi fiyata sattılar. Yerine birini aldılar mı bilmiyorum ama Arda ile bu boşluğu doldurmak istemeleri mantıklı gibi.

  7. dunku milli macta oynadigi oyunu gordukten sonra aklmdan gecen tek sey bir an once galatasaraydan gonderilmesi gerektigi oldu..an itibariyle boyle bir luxumuz olmadgi iicin yapilabilcek tek sey kaptanliginin elinden alnmasi bence..cunku galatasaray kaptaninin da mac secmek kusmek umursamamak veya elenilen avrupa maci sonrasi taxiye binip havalanindan evine gitme luxu yok

Yorumlar kapatıldı.