3 puan!

1 puanın altın olacağı deplasmandan 3 puan ve özgüven kazanarak dönüyoruz. Bugün teknik taktik biraz geri planda benim için. Belli ki son yaşanan facia sonrası takımda kulaklar çekilmiş. Perşembe gününe oranla maçı daha çok isteyen ve ısıran bir takım vardı sahada.

Tüm bunlara rağmen Eskişehir’in de çok kötü bir takım olduğunun altını çizelim ki ona rağmen 3. golü bulana kadar son zamanlardaki en yakın arkadaşımız stresle beraber maçı izlediğimizi unutmayalım.

Kişisel performanslar açısından da bir kaç kişiden bahsetmek istiyorum. Ufuk’un golde hatası büyük herkes farkında ama bir de maçı izlerken dikkat ettim de sanki kale arkasında neresinde kalıyor farkında değil. Serkan, Balta’nın yerinde hiç sırıtmadı ama ters ayak sıkıntısı bindirme yapmasını engelledi. Barış denen arkadaşımız iyi güzel koşuyor ama hakkaten zekası yerlerde sürünüyor. Sarp Arda’ya o asisti yapmasa oynadığını fark etmeyebilirdim.  İlk yarıda gayet iyi olan Elano yerine Aydın değişikliğini ve Elano’nun ikinci yarıyı kale arkasında tek başına izlemesini anlayamadım. Umarım problem yoktur. Aydın demişken ikinci bir aydınlanma dönemi başlıyor tehlikenin farkında mısınız?

Tekrar etmekte fayda var. Eskişehir geçen senelerde çok daha zor bir deplasmandı. Bu sene belli ki daha hazır değiller. Daha diri bir takıma denk gelsek yine puanla tanışamayabilirdik. Bu gece şans da biraz bizimleydi, e biraz da bizimle olsun be…

“3 puan!” için 10 yorum

  1. Milli maç arasından önce bu galibiyet çok iyi oldu. Aradan önce tam zamanında denk gelmiş güzel bir galibiyet… Kötü bitirip girmememiz çok çok iyi oldu. Şimdi biraz rehabilitasyon zamanı. 2 haftada takım toparlanır diye umut ediyorum. Ayrıca döndüğümüzde 2 yeni ortasaha oyuncusu ile takıma takviye yapılmış olacak. Onlar da her ne kadar milli maçlarda olacaklarsa da 2 hafta takıma adaptasyon için güzel bir zaman…

    Arda’nın 2. yarısındaki oyunu ve maçın sonunda taraftarlar ile olan ilişkisi çok çok önemli bizim için. Dediğim gibi aradan önce tam zamanında alınmış şanslı, ancak güzel bir galibiyet.

  2. “Tekrar etmekte fayda var. Eskişehir geçen senelerde çok daha zor bir deplasmandı. Bu sene belli ki daha hazır değiller. Daha diri bir takıma denk gelsek yine puanla tanışamayabilirdik. Bu gece şans da biraz bizimleydi, e biraz da bizimle olsun be…”

    eskişehir diri değildi bilmem şu pasif oynadı felan filan..
    ağbi nedir bu kötümser düşünce anlamıyorum.
    bana göre berbat bir futbol serisini bence gayet güzel bir futbolla bitirdiler.
    sen ekranda streslisin de onlar sahada senden farksızmı?
    hemde 10 katı stresliler.
    yönetim ne yapıp edip şu takıma takviye yapmalı..
    ama şu galibiyete şanslı demeyelim..
    asıl şanslı olanlar ilk iki hafta oynadığımız rakiplerdi..

  3. o aydınlanma döneminin çok acı verici bi şekilde geldiğini,selocanla karpaty maçını seyredioken attığı gole sevinemeyerek yasadıık

  4. Elano ya en az 15 gun daha lazım , 90 dakika çıkaracak kondisyona sahip değil henüz

  5. Onu bunu birakalim
    Hepimiz cok kirildik takima hepimiz cok uzulduk.
    Ama sonucta unutmayalim .Hepimiz galatsaray i seviyoruz.

    Yenilmesi bile ayri guzel Yenmesi bayram havasi.
    Onda yenilsende yensende artik kizmayacagim Cimbom um

  6. Bence gs yenilse de kızarım yense de kızarım.Tamam çok güzel şanslı 3 puan aldık sevindik.Ama dün oynanan futboldan keyif alan varmı?Takım sevgisi mi? futbol sevgisi mi?

  7. @ Erim.
    Millet puan alma derdinde sen güzel futbol diyosun 🙂 Ayhan-Sarp-Barış 3 lüsünden keyif beklemiyorum artık ben, sadece maçı kazandırsınlar yeter bence.

  8. @Erim be cok kizdim takimia son 3 haftadir.
    Simdi yenilsede yensede kotu oynasada boyle buyuk bir takimi tutma zevkini yasamaktan uzaklastigini hissetim.
    Ondan ben boyle bir karar aldim
    hep destek tam destek
    gibi banal sozlerde ekleyebilirim:)

  9. @ koko, şimdide Marko Jovanovic istanbula gelmiş. bu kim yaaa sen hiç izledin mii?

Yorumlar kapatıldı.