Galliani iş başında

Dün Johan Gamper kupası için Barcelona’ya gelen Milan kafilesini bugün İtalya’ya geri dönerken geride bir tek Galliani’yi bıraktılar. Hedef Ibrahimovic’i Milano’ya geri getirip ezeli rakip Inter taraftarını ayar etmek.

Dün ve bugün yapılan görüşmelerde henüz anlaşma yok. Berlusconi’nin cimri Milan’ı Ibra’nın yüksek bonservisini hayatta ödemez. Zaten Barcelona’ya yaptıkları teklif 2 sene için kiralık. Kulağa pek bir anlamız gelse de Ibrahimovic’in yüksek maaşı ve Guardiola ile olan problemleri sebebiyle bu teklifin az da olsa kabul edilebilme şansı var.

Guardiola Ibra arasında da Sergen Yalçın deyimiyle “Sıkıntı var”. Ibrahimovic Guardiola ile son 6 ay içinde sadece 2 kere yüz yüze konuştuklarını söylemiş. David Villa transferinden sonra da Guardiola’nın ilk 11’inde Ibra’ya yer yok.

İki taraf yarın son kez bir araya gelecek. Transferin gerçekleşme olasılığı her ne kadar az olsa da Ibra, Roni ve Pato’dan oluşan Milan ileri ucu göze hitap eder be kardeşim!

“Galliani iş başında” için 3 yorum

  1. evet bende dün bu ileri 3 lünün harika olacağını düşünmüştüm ama birde şu var 3 lünün 3 üde ağır.takımın demirbaşları pirlo,ambrosini,gattuso(nerdee eski ivan)seedorf,nesta bunlar ağır x ağır oyuncular.hani tıngır mıngır oyun oynanır.rakip sağlam bi defans yaparsa bide günündeyse ohoooooo 2 hafta oynasalar milan gol atamaz.tempo yapamıyo adamlar.zaten sistem gereği kanat yok göbekten (kanatları kullansan ne işe yarar ki aha barca örneği) hareketli forvet mesela dzeko mesela toivonen mesela kuyt …. gerekli milana (tabi bana göre)

Yorumlar kapatıldı.