Ronaldinho’dan açık mektup

Bu akşam Joan Gamper kupası için Milan formasıyla ilk kez Camp Nou’ya çıkacak olan Ronaldinho’dan 5 senesini geçirdiği eski takımı Barca’ya açık mektup var;

Hepinizin bildiği gibi herkesin içinde konuşmayı ve vedaları sevmem ama bu anı fırsat bilip 5 sene boyunca Barcelona formasıyla yaşadıklarım için herkese teşekkür etmek istiyorum. Barcelona’da geçirdiğim dönem hayatımın en güzel yıllarıydı. Dürüstçe söylemek gerekirse hep beraberken büyük zevk duyduk.

Vedaları sevmiyorum ve bunun eski dostlarla yeniden birlikte olmak, dostlukları yeniden yaşamak için fırsat olduğunu düşünmek istiyorum.

Camp Nou’ya geri dönüyor olmak benim için çok özel. Burası her zaman favori stadım olmuş ve Barcelona taraftarlarıyla beraber burada çok eğlemişizdir.

Tüm Barca ailesine özellikle başkan Sandro Rosell’e en içten sevgiler…

Ronaldinho

“Ronaldinho’dan açık mektup” için 4 yorum

  1. @jeunesturco; bu maç çok önceden planlandı. gamper kupası her sezon başı oynanıyor geçen seneki rakip de man city’di. transfer olsun diye organize edilmiş bir maç değil ama yine de milan-barcelona arasında ibra transferi görüşüleceği konuşuluyor. ben cimri berlusconi’nin de ibra’yı alacağını sanmıyorum. makul bir fiyata kiralamak isteyecektir. barcelona da yüksek maaşından ötürü olur verebilir.

  2. üstad bu maçın bir bevi ibraamoviç için yapıldığı söleniyo.2 kulüp yöneticilerinin daha uzun soluklu pazarlık yapabilmesi için (adamlar ne kurt yau ne kızı ver ne dünürü darılt.olmadı futbolcuyu satamadın biz zaten seni satmak istemiyoduk ki)kız evine gelen görücübün kına gecesinde kızı beğenmesi gibi bi şey türkçesi.gerçi ibo kız olsa evde kalır ya.duyunca çok şaırdım bende silvio son senelerde aşırı cimrilik yapıyordu inanmam dedim ama.baksana ciddi ciddi maç falan yapıyolar eğer doğruysa görüşmede yapılır.milan ibo yu alırsa pato-ibo ikilisi serie a da mutlak favorim.yıkılsın inter kapitalizmi :)) saygılar …

  3. üstad peki oldu ya pato-ibo-roni 3 lüsü metin-ali-feyyaz gibi olup besteler yapılmaz mı ? bence çok verimli olurlar dadından yinmez.belki bazılarına saçmalık gelebilir ama tam olarak verim alınabilirse şampiyonlar ligi bile gelebilir bence.3 kişi hücum 8i adam gibi defans yapsın olay biter.tabi bana göre

  4. @jeunesturco; güzel 3’lü olur zevk verirler de pato klasik 2 maçta 1 sakatlanır fazla beraber oynayamazlar. milan bu sene defansa da güzel takviyeler yaptı ama orta saha hala çok yaşlı. şampiyonlar ligi için daha derin ve enerjik bir kadro lazım.

Yorumlar kapatıldı.