Sugar daddy tribünde

City’nin sahibi, bütün o transferlere harcanan paraların kaynağı Şeyh Mansoor dün ilk kez takımını tribünden izlemiş. Şeyh baya genç gözüküyor. Menajerlik oyunlarından yeni kopmuş, istediği tadı alamamış, para da var daha gerçekçi olsun diye City’i almış takılıyor gibi bir havası var. İşin şakası bir yana Şeyhimiz 40 yaşında onu da belirtelim.

Neyse Mancini de patronunun keyfini kaçırmadı Liverpool’umuzu 3-0’la geçtiler. Liverpool demişken Jovanovic, N’gog’la filan nereye kadar bilemiyorum. Takım Premier League’in zirvesi için çok sıradan. Mascherano da yolcu gibi. Takviye şart.

Bu arada City’nin bana çok antipatik geldiğini de söylemeden edemeyeceğim. Neredeyse yedeğin yedeği bile yıldız ama futbol vasat. Ruh yok. Futbolcuların forma aşkı tamamen duygusal(!) Bakmayın dün akşam fark attıklarına filan Liverpool’un kendine hayrı yok. 90’da takım 3-0 yenikken “You will never walk alone” söyleyen taraftarı var o kadar…

“Sugar daddy tribünde” için 3 yorum

  1. Koko Citizens e çok sert çıkmışsın, adamlar dün gece keyifli bir futbol oynadı. Özellikle Adam Johnson, Milner, Kompany ve Richards çok iyidi. Bu sene onların maçlarını izlemek keyif verecek.

  2. 25 Joe Hart
    2 Micah Richards
    4 Vincent Kompany
    19 Joleon Lescott
    28 Kolo Toure
    7 James Milner
    11 Adam Johnson
    18 Gareth Barry
    34 Nigel De Jong
    42 Yaya Toure
    32 Carlos Tevez
    mustafa denizlinin geçen sezon fb karşılaşmasına çıkan kadro kaar ofansif ti dün sahdaki city 11 i.yalnız o pek beğnmediğim milner ve harika adapte olmuş ve canavar gibi bi oyuncu.defans 4 lüsü o kadar katıydıki kımıldamı.hele orta saha da tek yaratıcı isim barry di.spurs maçındada yaptı mancini atarım ve yatarım mantığının ama o maçta spurs de defans yapmıştı.liverpool sahay acayip ofans la çıkınca ters tepti.

  3. Şeyh acayip cooldu ama, böyle yavaş yavaş, ses çıkartmadan el çırpmalar. Yüzünde hep pis bir sırıtma 🙂 Beni benden aldı yani 🙂 Sugar Daddy’den çok Daddy Cool’du.

    City dün güzel oynadı, hakkını yememek lazım. Ancak bunda Liverpool’un da payı büyüktü. Galiba İngiltere’de bir Liverpool gerçeği var. Hani büyük büyük babalarımız zamanında X takım çok fenaydı falan derler ya, Avrupa’da kupası vardır şaşırırsın. Ligde üst üste dizmiştir, şaşırırsın. Galiba artık Liverpool’da öyle bir takım. Biz de torunlarımıza bir zamanlar Liverpool yerle bir ederdi diyeceğiz (ki ben şampiyonluklarında da çocuktum). Üzülüyorum ancak gerçek bu. Fulham falanla aynı kefede artık. Sadece Torres ve Gerrard gibi 2 en üst düzey topçusu var. Onlar da gidince veya bırakınca tarih olacak…

    Çok mu kötümserim bilemedim.

Yorumlar kapatıldı.