Sergio Ramos ve Khedira’ya her hafta kaleci antremanı

Hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesi Mourinho her türlü detayı düşünüyor. Dün yaptığı basın toplantısında transferi kapattıklarını açıklayan Jose, şu anda 26 kişi olan kadroyu da 25’e indireceklerini ve 1 futbolcunun kulüpten ayrılacağını belirtti.

Açıklamaları arasında en ilginci ise sezon içinde bir maçta Casillas oyundan atılırsa ve yerine yedek kaleci Dudek’in girme şansı yoksa yeni transfer Khedira veya sağ bek Sergio Ramos’un kaleye geçeceğini söylemesiydi. İki futbolcu da haftanın belli günleri kaleci antremanı yapacaklarmış. Hatta Arbeloa ve Ronaldo’yu da kalede denemiş ama olmamış.

Sevmiyorum ama Mourinho olmak kolay değil. Bunu bile düşünüp antreman yaptırıyorsa normal olmadığı kesin.

“Sergio Ramos ve Khedira’ya her hafta kaleci antremanı” için 5 yorum

  1. Olmaz demiyor yaa yada elimde Kaleci yok diyip RIjakaard gibi baane yaratmiyor

    🙂
    Bende ne bulsam rijakaarda catiyorum bu aralar

  2. Kadro 25 kişi olmak zorunda. Peki bu 25 kişiden 3 ü kaleci olmak zorunda diye bir kural var mı acaba? Bunun yüzünden mi Ramos ve Khedira ya kaleci antremanı yaptırıyor. Veya 25 kişilik listeye 2 kaleci ismi verip mevcut kaleciler sakatlanırsa altyapıdaki kaleciyi oynatma şansı var mı? Altyapıdaki oyuncular 30 lu numaraları giyiyor ve kontejyanda yer almadan da forma giyebiliyorlar çünkü.

    Biraz karışık bir soru oldu ama postu okuyunca gece gece merak ettim =)

  3. @antti_sumiala; Dünya Kupasının aksine La Liga’da 25 kişiden 3 kişi illa kaleci olacak diye bir kural yok. Listeye 2 kaleci yazdırır ve kaleciler sakatlanırsa evet alt yapıdan kaleci oynatma hakkı var.

  4. üstad mourinho burada maç içindeki bi aksiliği plana katmış olabilir belkide.eee adam boşunamourinho olmadı.bkz fb-bjk maçında daniel pancu olayı gibi

Yorumlar kapatıldı.