FC Barcelona 2010-2011

Dün Barcelona Joan Gamper antreman tesislerinde yeni sezon takım fotoğraf çekimi vardı. Sabah saat 08.00’de bir araya gelen takım fotoğraf çekiminin ardından formalarla antreman yaptı.

Yeni sezon takım fotoğrafında yeni transferler Adriano ve Villa’nın yanı sıra B takımdan 8 genç futbolu yer aldı. Oier Olazábal, Rubén Miño, Sergio Gómez, Jonathan dos Santos, Thiago Alcántara, Oriol Romeu, Víctor Vázquez ve Andreu Fontàs. Bu isimlerden Jonathan dos Santos’u geçen sezon zaman zaman izleme fırsatı bulduk. Diğer isimleri de bu sezon rahatlanan maçların ilerleyen dakikalarında izleyebiliriz. Özellikle defansta görev yapan Oriol Romeu ve hücumcu orta saha Víctor Vázquez’e dikkat derim.

Fotoğrafta yer almayan isimleri atlamayalım bu arada. Fransa’ya ifade vermeye giden Abidal ve transferi gündemde olan Hleb çekime katılmadılar. Hleb’in Sevilla’ya gidebileceği söyleniyor.

“FC Barcelona 2010-2011” için 3 yorum

  1. @jeunesturco; Romeu gerçekten çok iyi stoper de görev yapabiliyor ama o teknikle orta sahada değerlendirmemek yazık olur. Young Boys ise göze hoş gelen futbol oynuyor ama tek taraflı. 3-0 öne geçtiğin maçı tutmayı bileceksin yoksa c.l’de başarı bir yere kadar…

  2. bende oriol remeu hayranıyım üstad.gerçekten bu çocukta gelecek var.hani ilerde defansif orta saha dendğinde akla gelecek tek kişi.ayağında mıknatıs var topu çekiyo ama anında itiyo.birde young boys dün tottenhamı 3-2 yendi iyi oynasa 5-0 da olurdu.tecrübesizlik işte.konuyu bağlayım efem.hani barca pas manyağı yapıyo ya young boysda adamı hız manyağı yapıyo.28. dk da 3-0 öne geçtiler harry redknap ağlayacaktı neredeyse.skoru korumayı bilseler cidden c.l de en az bi yarı final beklerim.abartı değil bakın ciddi diyorum.

Yorumlar kapatıldı.