Güleriz ağlanacak halimize

Galatasaray taraftarı enteresan bir haleti ruhiye içinde şu aralar. Lig başlıyor ilk maça çıkılıyor heyecan yok. Maç başlıyor takım golü buluyor. Sevinç bir yere kadar. Kahkahalar havada uçuşuyor “Sarp attı lan!” diye. Fena değiliz ama bugün takım sanki kıpırdanıyor diyorsun. Bir duran top ve Aykut’un klasik çizgide kalışı, Ali Turan’ın Sabri’yi aratışı…

2. devre başlıyor kahkahalar yine havada. Ayhan Xavivari oyunu kuracak, üflesen uçacak genç yetenek Emre parlayacak alacağız bu maçı. Kewell biraz yırtınıyor. Arda koşturuyor. Yine cacık yok. Top dönüyor geliyor Servet adamını bırakıp öne çıkıyor. Ve skor 2-1. Sinir var mı? Sıfır. Biliyorsun çünkü olacakları artık dalgaya vuruyorsun.

Sonrası daha da vahim. Doldur boşalt style Batdal sahada. Sakatlıktan yeni çıkmış Baros’a sarılmaca. Yaratıcı adam zaten yok. Topu ileri taşıyabilen tek adam Arda’yı oyundan al Barış girsin. Sinir var mı? Kesinlikle yok. “Barış şimdi bir saçmalar bizi güldürür” diyoruz.

Sonra dakikalar oluyor 88. Bir bakıyoruz Rijkaard da bizden olmuş. Sivas yedek kulübesiyle münakaşa ediyor. E hani total futbol filan öğretecekti? Bu malzemeyle bu kadar. Onu da bozduk anasını satayım…

“Güleriz ağlanacak halimize” için 14 yorum

  1. Rijkaard da oruçluydu bugün herhalde. sinir yapmış:)))
    dediklerini yaşamanın yanısıra hala da devam ediyor gördüğün gibi. hehe. o değilde perşembe ne yapacağız ben onu düşünüyorum. Sami yen gazı da işlemiyor artık.

  2. Ne olursa olsun bizim adamlar sivastakilerden dahamı kalitesizde onlar top yaparken biz inatla 2 top yapamıyoruz. ben artık oyuncularında bu hocaya oynamadıklarını düşünüyorum. şu maçı izleyen biri bu hoca bir senedir be takımın başında diyebilrmi? 2 pas yapama, 2 hafta önce yediğin golün aynısı ye. bu takım antremanlarda napıyoki çok merak ediyorum. tamam oyuncularımızda kalitesiz bu sistemi kaldırabilecek oyuncular değiller ama inatla sezonun geri kalanını bu sistemle oynıcaksak ısrar edip vakit kaybetmenin anlamı yok hocayı bu akşam uçağa bindirip gönderelim.

  3. @ koko; nedersin koko, SLAVEN BILIC:)))))))
    ben elano yu geçen sne de sewiodum bu senede. ardaya verilen güwenin yarısı verilse gsnin xavisi olur.. ama biz hala adamı satmya çalışıoruz bide utanmadan kapı kapı dolaşıoruz.. ayhan veya cana veya barışmı top dağıtacak onu da anlamış deilim. bayılıorum şu sarpa elindeki malzeme belli ve ona göre oynuo yapar yapamaz başka ama cana dahil hepsinden ii adam bnce. bize bi baptista ytr elano da kalmak şartıyla. yalnız hakkaten bi ruhsuzluk war takımda o da nsl düzelecek bilen warsa söylesin. bn elano + baptista ile bu takım şahlanır diorum..

  4. adama derler ki ; hep mi rijkaard suçlu ev sahibinin hiç mi suçu yok.deniliyorki baros yok peki neden nonda yollanır bu takımdan.deniyorki sağ bek yok sabriye bile muhtacız peki halis muhlis sağ bek olan uğır ıçar neden yollanır bu takımdan.deniyorki sağ açık emre çolak oynadı keita nerde kardeşim neden satıldı.leo franco fb maçındaki hatalı golü dışında genelde başarılı ve deneyimli kleciydi en azından aykuttan iyiydi.bugün kalede o olsaydı çok şey farketmezmiydii ? taraftar aklına uyulup oyuncu gönderilir mi ? eğer bu soruların cevaplarındaki bütün sorumlu rijkaard sa tamam eyvallah derim.diyelim ki rijkaard satıyorum dedi yönetimin en azından akıllı uslu başlı olup DURRRR demesi gerekirdi.bence gs de yapılacak şah-mat operasyonu var.polat yönetimi gitmeli yerine gelen şahıs lucescu yu yada abdullah avcıyı getirmeli.bu sistemle anca UYEFA GUPAM VA dersin ama dediğim operasyonlarla EUFA CUP SAHİBİYİM dersin.bilmem fark anlaşıldı mı ?

  5. Ben Galatasarayliyim
    Dediklerini aynen yasadim
    Ama hani su banal kan degisikligi muhabbeti var ya
    Bize Kan degisikligi lazim soyle Rijkaard Gitse diyorum
    Soyle Magat tarzi birileri gelse…..
    Yanlis mi dusunuyorum
    sevgiler

  6. @kenanocunner; Rijkaard gitti x birisi geldi diyelim. Eldeki malzeme yine bu. Aynı adamlar aynı hatalar devam edecek. Yazıda detaya inmedim ama futbolcular inanılmaz umursamaz. Zaten kadromuz zayıf diye zorlamıyorlar sanki kendilerini. Her takımın kilit bir oyuncusu olur. Rijkaard’ın sisteminde de o oyuncunun ortanın ortasındaki kişi olması gerekiyor. Öyle bir isim geçen sene yoktu bariz ortadaydı. Yeni sezon başladı hala yok. Gelir mi onu da bilmem…

  7. Benim takıldığım başka bir konuda, 1-1.5 ay hazırlık dönemi geçirmiş takım 30 dak. diller dışarıda ve sinirler gerilmiş. Hani maç istanbul’da olsa 90% nem var hava 40 derece desen anlicam ama o da yok kupkuru hava. Bu sene yine bize dertler. 1-2 adam daha gelecekte takıma dapte olacakta. 70 dak. Sarp zaten bitmiş diz çökmüş dinleniyordu topu kaleye götürebilecek tek adam Arda’yı çıkarıp Barış’ı aldı. Koko aynen dediğin gibi Rijkaard’da bize benzemiş.

  8. Bilmiyorum KOKO yazdiklarina katiliyorum .Tek diyecegim Allah yardimcimiz olsun ama Arda yi niye cikartir anlamam herhalde kaybetmek istiyordu Mehmet ve baros la niye baslamaz .Baris’tanda umudu varsa bu adamin bence bizim zannettigimiz futbol bilgisi yok yada bizde futboldan anlamiyoruz

  9. Ali Turan! Bu adam için mi kıyametler koptu kayserisporla aramızda? adam 1 metreye topu atamıyor, 1 metreye havadan pas atmak istiyor. Top kontrolü evlere şenlik, her topu ezdi.Asıl Ali Turan ‘a nasıl sabretti Rijkaard onu anlayamadım. Sabri dönsün, laf edersem dilim kopsun. Ali Turan ve önünde solak Emre Çolak’la ölü bir sağ kanatla oynadık. Arda’ya yük çok bindi ve yoruldu, o sebeple oyundan çıkarıldı. milli takımla 3 gün önce 90dk oynayan adam 2 metreye pas yapamaz hale geldi oyunda kaldığı son dakikalarda.. Yerine koyabileceği tek Barış vardı onu koydu. Serdar Özkan’da yok, Kewell pivotta kaldı kurucu role giremedi sonuç bu oldu. Servet’e diyecek tek lafım yok, futbol zekası 0. Pehlivan kılıklıdan tek top alamadı pozisyon alıp. Aykut’ta inanılmaz antipatik bir kaleci. Yan topa çıkamıyor, biri söylemiş ona yüksek toplarda yan topa çıkılır diye. Hafif alçak gelince çizgisinde sağa sola zıplıyor ya çarparsa diye 🙂 reflekslerime bakın dedirtcek herhalde. Galatasaray kalesini Ufuk Ceylan’a emanet edip sabretmek lazım bence?!

  10. Galatasarayın bu sene yapması gereken şeyler bena göre şunlardı;

    1- Keita Kalıcaktı.
    2- Giovani Bonservisi Alınıcaktı
    3- Bİr Libero ve Birde 10 Numara Diye Tabir Ettiğimiz Oyunun Kontrolünü Eline Alan Bir Oyuncu Getirilicekti

    Geçen Sene Mustafa SARP – Ayhan AKMAN Kadroya Giremiyordu Bile Bu Sene Banko 11 Oyuncuları Oldular Farkı Görün Artık.

  11. ruhsuzluk ayri bir problem ve bu topcular hocayla oynamadigi ayri ve bu oyuncular sivastakinden kalitesizde degil
    Ben hocayi yollama politikalarini hic sevmem sevmedim ama Rijakaard bizim takima hafifi kaliyor.
    Lucescunu elinde cok iyi oyuncular yoktu Galatasarydayken ve ya Besiktasdayken
    Eric gerets in elinde Elano lar baroslar kewel larda yoktu

    Bence biz Rijakaardi bozmadan GIITSIN yolun basiyken

  12. Türk futbolcusunun genel sorunu (gevşeklik)
    Kendilerine insan gibi davranılınca şımarıyorlar.
    F.Terim gibi küfür eden, bağıran çağıran hocalardan anlıyorlar ancak. Rekard napsın?
    Servet’e nerde duracağını mı öğretsin, ali turan’a pas atmayı mı?

    bu takımdan h.üstünel niye gönderilir?
    santos gibi bir futbolcu neden bırakılır?
    elano nun durumu nedir? lig açılmış, kalacak mı gidecek mi belli değil.
    yıldız transferlerimiz serdar özkan ve cana mıdır?

  13. @koko; gs hakkında fazla mı karamsarız yksa gerçekten artık futbol takımının saha içi performansının üstünde de bazı problemler mi yaşıoruz? sndn yeni bi cimbom postu beklioruz koko, koy teşhisinii:))

Yorumlar kapatıldı.