Son 10 yılda 1 milyar euro

Geçen yazki transfer döneminde Ronaldo’ya 92 Kaka’ya 64 milyon euro ödeyerek diğer transferlerle beraber toplam 264 milyon euro harcayan Real Madrid’in 2000 yılından beri transferler içim kasasından çıkan miktar 1 milyar euro. Bu 10 yıllık dönemde bir diğer ilgi çeken rakam ise Zidane’a ödenen 72 milyon euro.

2000’den beri 1 milyar euro harcayan Real Madrid’in takibinde ise 713 milyon euro ile Barcelona var. Gerçi bu 2 takımı da yakın zamanda geride bırakacak bir Manchester City geliyor. Arapların kontrolüne geçtikten sonra son 3 transfer döneminde harcadıkları miktar yaklaşık 400 milyon euro.

“Son 10 yılda 1 milyar euro” için 4 yorum

  1. hani vizyontelede diyor ya: vallah benim aklıma gelmişti :)) barcelona kadrosunun%71 ini altyapı oluşturmakla beraber katalan zenginlerinden gelen destekle her sene birsürü para savuruyorlar neticede çok eleştirilen real in 3/4 ü kadar da para savurmuşlar.ama onlar futbolu aslında siyasi amaçla kullandıkları için buna mecburlar.barça sayesinde bütün dünyada kendilerine sempati topluyorlar.bunu ben söylemiyorum bakın ne yazıyor amblemlerinin altında
    ”MES QUE UN CLUB” yani bir klüpten fazlası.yok arkadaş ben realciyim.zidan a 72 milyon az bile…

  2. noldu sizin altyapı manyağı barcelona’nıza…300 milyon euro’cuk fark vark…hakkaten barcelona bu altyapı işini çok iyi biliyo ya…

  3. hem altyapı hem transfer beraber olmuyor tabii siz de haklısınız… xavi, iniesta, messi(devamı saymıyorum) altyapı. ibra, villa transfer… bence mahsuru yok.

Yorumlar kapatıldı.