Del Bosque’nin aday kadrosu

İspanya’nın 11 Ağustos’ta Meksika ile yapacağı hazırlık maçı için Del Bosque’nin aday kadrosu belli oldu. Aynı tarihlerde hazırlık maçı yapacak olan bütün milli takımlar takımlar alternatif isimlere şans verirken Del Bosque’nin Dünya Kupasında oynayan isimlerden oluşan güçlü bir kadro çağırması ilginç.

Özellikle kadroya 7 kilit oyuncusu çağrılan Barcelona duruma tepkili. Asya turunun ardın düşünülmesi gereken iki Sevilla Süper Kupa maçı var. İlk maç 14 Ağustos’ta. Yani Milli maçtan sadece 3 gün sonra. Meksika’ya git Azteca stadında maç yap ardından dön Sevilla deplasmanına çık… Bu arada kadroya çağrılan isimler arasında İspanya’ya kupayı getiren golü atan Iniesta yok.

Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdes (Barcelona), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Piqué (Barcelona), Marchena (Villarreal), Joan Capdevila (Villarreal), Nacho Monreal (Osasuna), Jesus Navas (Sevilla), Santi Cazorla (Villarreal), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Xavi (Barcelona), Cesc Fabregas (Arsenal), Bruno Soriano (Villarreal), Pedro Rodriguez (Barcelona), Juan Mata (Valencia), David Silva (Manchester City), David Villa (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao)

“Del Bosque’nin aday kadrosu” için bir yorum

  1. ispanya nın ne zaman düzgün bi sol beki olacak merakla bekliyorum.kadro çok elit.ama sol beke genelde ordan burdan yama yapılıyo.u19 kadrosu çok salam barca da oynayan bi çocuk vardı gerçekten sol bek ama zamnı var.birde oriol romeu gördükten sonra barca nın yaya toure yi neden sattığını anlladım

Yorumlar kapatıldı.