Jose ile ilk kez

Real Madrid dün Mourinho yönetiminde sahaya çıktığı ilk maçta CF America’yı 3-2 ile geçti. Maçı izleme fırsatı bulamadık ancak yeni transferler Canales, Di Maria ve Pedro Leon İspanyol basınından oldukça olumlu not almışlar.

Real’in golleri Canales, Higuain ve Ronaldo’dan. 2-2 giden maçı 82’de Ronaldo’nun frikikten attığı gol çözmüş. İlk 11’de başlayan Benzema’nın geçen sezondan pek farkı yokmuş ve yerine giren Higuain yine golünü atmış.

Real’in yeni transferlerinden Di Maria’ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bana göre bu sezonun David Villa ile beraber en iyi transferi. Çok önemli işler yapacak ve tek başına kurtacağı maçların sayısı hiç de az olmayacak. Maça sol kanatta başlasa bile zaman zaman Ronaldo ile yer değiştirip ters ayakla sağ kanada da sıkıntı verecek. Çok önemli adam aldı Jose çok…

Bu arada bir alttaki yazıda bahsettiğimiz Kaka’nın sakatlık durumu pek iç açıcı değil. Yarın ameliyat masasına yatıyor. Yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak…

Edit: Kaka’ya 2 ay dedik ama bugün resmi açıklama geldi ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Jose’nin konuya yorumu; “problem yok hallederiz.”

link: http://www.dailymotion.com/video/xeax5h_america-vs-real-madrid-cristiano-ro_sport

“Jose ile ilk kez” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.