Messi oynamazsa cezası 200.000 euro

Yeni sezon öncesi hazırlık kampı için Asya turuna çıkan Barcelona, ilk maçını bugün Seoul’de K-League karmasıyla oynayacak. Maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Guardiola, Messi’nin hem yorgun hem de kilo fazlası olduğunu bu sebeple sakatlık riskini göz önünde bulundurarak onu riske etmeyeceğini açıkladı.

Ancak Guardiola’nın Messi’yi oynatmaması demek Barcelona’nın yaptığı anlaşma gereği 200.000 euro ceza ödemesi demek. Barcelona keyiften değil sponsorlardan para aldığı için Asya turunda. Sponsorlar da haliyle taraftarların bütün yıldızları görmesini istiyor.

Bu durumda Guardiola’nın açıklamalarına rağmen 10-15 dakikada olsa Messi sahada olabilir. Tabii 200.000 euro verip Messi’yi riske etmemek de bir tercih.

Edit: 200.000 euro ödenmedi. Messi 17 dakika oynadı. 2 gol attı. Maçın skoru Barcelona:5 K-League:2

“Messi oynamazsa cezası 200.000 euro” için 3 yorum

  1. üstad guardiola keçi gibi inatçı adamdır.ronaldinho yu ve şampiyon yapmasına rağmen eto yu takımdan yolladı.özellikle inter ile nou camptaki maçtaki inadına hayran kalmıştım.4-3-3 için ibo yu çıkartıp yerine bojan ı almıştı.herhalde durum böleseyse inadı sökmez ama müthiş bi tepki bekliyorum.Alın size messi der ve ilk 11 de başlatır top taca çıktığında oyundan alır.yaparmı yapar pep bu

  2. Bence 200.000 euro büyük para barcelonanın bile bu riske gireceğini sanmıyorum. dediğiniz gibi 15 dk kalır çıkar en kötü. Kulübün ne kadar büyük borç içinde olduğu hepimizin bildiği bişey.

  3. messi 30. dakikada girdi, iki tane atti, ikinci yariya cikmadi. dolu dolu 15 dakika iste… 🙂

Yorumlar kapatıldı.