Hastalık devam; Galatasaray:2 OFK Belgrad:2

Sezon başı takım hazır değil diyeceğim ama şu Belgrad denen takımla 11 tane Belgrad orman piknikçisi halı saha yapsa kafa kafaya oynardı.

Zar zor Arda’nın yırtınmasıyla 2 gol atıyorsun sonra 2 duran top 2 gol. Hastalık aynen devam… Senin duran topun oluyor kullanan isim yine Sabri hala Sabri… O Sabri’nin saç baş yoldurttuğu sağ kanada bir de bal yapmayan arı Serdar geliyor. İlaç ilaç! Ara ara Barış’ın oralara bulaşmasına girmiyorum bile…

Ayhan-Sarp desen bir yere kadar. Sarp istekli ama malzeme bu. Ayhan koşan adamın arkasına top atmaya bayılıyor. Servet savruk savruk yola devam. Balta da bir umursamaz tavırlar. Daha sonra yeniler Pino, Kewell ve Cana giriyor ama onlar da belli ki antremansız…

Tüm bunlara rağmen şu Belgrad denen takımı adınla armanla yeneceksin o ayrı..

Sezonun ilk resmi maçı Sami Yen’de uyarı niteliğinde olsun diyelim. Sarp, Barış ve Ayhan’ın yerine Elano, Cana ve muhtemel transfer gelecek diyelim. İyi niyetli Batdal’ın yerine Baros, bal yapmayan arı Serdar’ın yerine Kewell-Pino rotasyonu olacak diyelim. Bir daha ki sefere rakip kim olursa olsun daha ciddiye alacağız(!) diyelim.

Daha sezon başlamadan kafayı yemeyelim!

“Hastalık devam; Galatasaray:2 OFK Belgrad:2” için 4 yorum

  1. maçı stattan izlemek hakkaten bu takımın ne kdr sıradan bi takım olduunu anlamaya yetiyor. bgn bnce maçın en iisi mustafa sarptı. servet her topta rakibine geçinilirmi be arkadaş.barış-ayhan allah sizi nsl biliosa öle yapsın. bn aykuta bişey dmk istemiorum. ztn belli. adam bu kdr. bu takıma karşı 3 ön libero ile oynuoruz. bn bazen rijkaard’ı da anlamıorum. hiç risk almıyor. tribünden rhtça tahmin edioruz kimi çıkarıcağını. bence hazır olmamakla alakası yok takım fazlasıyla yetersiz. baros dönücek tmmda belliki sözleşme yenileyene kdr 3-4 maçta bi sakatım diecek. bn eenmedim ve bnu fb maçındada söledim. hazır olmamak tmm ama pozisyon bulamazmı bi takım ya. bu kdr durağan bi top oynanırmı. hiç agresif bi takım diiliz. çok fazla korkak oynuoruz. sonumuz hyr olsun.

  2. Cana Kallström Elano gibi bir 3 lü orta saha düşünürken, Sarp-Ayhan-Barış’a mecbur kalmanın sonucudur bu. Arda, Pino ve Batdal bu sene can yakar. Pino’da çok net bir Ribery havası var (gerçi tek maçla olmaz bu işler ama), sonu aynı olmasın da… Baros Batdal’ı yedek bırakacak, ancak Batdal çok iyi bir yatırım olmuş. Bu senenin en iyi yerli transferi. Hakan Balta’nın hücuma büyük katkı sağlayacağını gördük, ancak geriye de dönmeyi öğrense iyi olur. Onun boş bıraktığı alanda Servet kazması her adamı aldı içeri. Sabri gelişmeye devam ediyor. Arda daha da iyi olacak belli. Kewell zaten Kewell.

    Şu ortasaha otursun ve bir adam alalım oraya, dünkü takımın yerinde yeller esecek. Tabi bu olana kadar turdan olmayalım da… Ben olumlu düşünüyorum dünkü maça rağmen…

  3. Daha lig başlamadan 3 büyük takımın iki günde oynadığı maçlarda hayal kırıklığı yaşandı. Bu maç ile ilgili gerçekten başlığınız herşeyi özetliyor. Ne zaman iyi futbol beklense Galatasaray’ ın alışkanlığı nüksediyor ve isteneni yansıtamıyor. 2-1′ den sonra belki hareketlenir diye bekledik takım ancak görüldü ki bu kadronun kolay kolay canlanmaya niyeti yok. Bir noktayı da belirtmeden geçmek istemiyorum. Pazarlama, satış hedefleri vs. ne olursa olsun. Bir takım (ki GS gibi geleneklerin temsilcisi olmuş bir takım) kendi evindeki maça “home kit” dediğimiz iç saha forması ile çıkar. Hele Galatasaray ise hiç tartışmasız klasik parçalısı ile çıkar. İnanın iç sahada parçalıyı göremeyince seyir zevki de 3/4 oranında düşüyor.

Yorumlar kapatıldı.