Sen misin yabancı hakem isteyen?

Ülkemizde bu hep konuşulur. Yabancı hakem istiyoruz. Özellikle derbilerden önce…

Dün gördük Galatasaray-Fenerbahce maçını yabancı bir hakem Thorsten Kinhofer yönetti. İki meşale yandı soyunma odasına gitti. Aslında adam haklı. Böyle şeylere alışık değiller ki bu bizim için hiç bir şey değil.

Maç Kadıköy’de ya da Sami Yen’de olsa sahaya atılmayan kalmıyor ama maç her türlü devam. Kornerde kafada yumurta dahil patlamayan kalmıyor. Taraftarı provoke etme kullan korneri… Sular atılır, sis bombası kaleciyi arkadan vurur, teknik adamın kafa yarılır… Bekleme yapma devam et!

Yani yabancı bir hakem gelip bu iki staddan birinde derbi maçı yönetmeye kalksa o maç yüzde bir milyon bitmez. Olması gerektiği gibi…

Gerçi bu Thorsten Kinhofer de bir enteresandı. Erken çıkarttığı kartlar ve anlamsız faul düdükleriyle ortamı gerdi. Selçuk’un hakeme çelmesini bunların dışında tutuyorum. Futbolcular da zaten aranıyorlar. Saldıracak yer arıyorlar. Dostluk derbisiymiş. Kimi yiyoruz ki? Alex’in de dediği gibi; “bu iki takım arasında dostluk mu var?”

Maçı hiç uzatma eklemeden bitiren Thorsten Kinhofer’in maç sonrası Barış Özbek’e söylediği laf da çok iyi;

“Deli miyim ben bu maçı daha fazla oynatayım?”

“Sen misin yabancı hakem isteyen?” için 2 yorum

  1. ben hakemi beendim. dünya kupasında da hep böle çabucak kartlar çıkıodu. demekki bndan sora böle olucak.. yalnız bn sölemeden edemiyeceğim. hazrlık maçı diip geçiştirecek herkes ama ne bu gsnin hali. yazık, adam gbi bi atak organizasyonu yapamaz mı bi takım. okdr kullanılan duran topta bi kişi çıkıp auta gidicek bi kafa bile vuramaz mı? bi sol bek bi ortasaha bide sağ açıık gerekli bnm fikrimce.. sen nediosun koko?

  2. Hakem konusunda hazırlık maçı olduğu için kart konusunda biraz daha insaflı olabilirdi gibi geliyor.
    Galatasaray’a gelince ise bence konuşmak için erken. Serkan Kurtuluş sol bek, Musa forvet arkası oynadı ilk yarı… Belli ki Rijkaard hala deniyor. Biraz daha bekleyip görelim.

Yorumlar kapatıldı.